Esti aici
Acasa => Monden => Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: „El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori”

Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: „El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori”

Bianca Drăgușanu continuă seria de dezvăluiri despre fostul ei soț, Alex Bodi. După ce a făcut publice imaginile șocante, cu urmările loviturilor primite din partea acestuia, acum vedeta a recunoscut în emisiunea Xtra Night Show că Alex încă o mai caută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Inițial, atunci când a fost întrebată de reporter despre Alex Bodi, Bianca a refuzat să discute despre fostul ei soț. „Nu știu cine este. Nu vorbesc despre persoane despre care nu îmi amintesc”, a afirmat inițial Bianca Drăgușanu, la Antena Stars. Reporterul i-a arătat o imagine, apărută în presă, în care vedeta apare cu vânătăi, iar Bianca a început atunci seria dezvăluirilor.

„Da, este o poză în care… Eu, aici, am trecut printr-o operație de blefaroplastie. Așa arată o femeie care se operează. Vrei să îți zic un secret? Am arătat și mai rău de atât, la un moment dat. Dar, cum îți așterni, așa dormi și acum îmi aștern foarte frumos și dorm foarte bine. Se pare că persoana cu care eu am vorbit pe video a făcut un print screen și a dat această poză în presă.

Eu regret că o cunosc pe această persoană, care a făcut publică această poză. O nesimțită, îți dai seama cât de frustrată e, dacă a avut o problemă cu mine să dea poza asta. Bine, nu sunt multe, sunt două-trei persoane care ar fi putut să dea poza cu mine. N-am nicio problemă, așa arătam, așa arătam la Din Dragoste sau eu știu….”, a continuat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: "El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori"Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: "El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori"

Bianca Drăgușanu, atac la adresa lui Alex Bodi

După ce reporterul a purtat discuția menționată anterior, Bianca s-a enervat, considerând că cel care a făcut, de fapt, publică fotografia cu ea după operație, ar fi chiar Alex Bodi. Odată ajunsă acasă, de la aeroport, Bianca a făcut publice adevăratele imagini în care apare lovită de fostul ei soț.

”Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu.”, a declarat Bianca Drăgușanu la ”Xtra Night Show”.

Citește și: Gabi Bădălău a confirmat că a avut o relație cu Bianca Drăgușanu

Citește și: Răsturnare de situație!Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au despărțit din cauza lui Alex Bodi

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

”Am făcut publice pentru că el a făcut publică fotografia pe care mi-ai arătat-o tu aseară. Doar el o avea, pentru că eu n-am vorbit în perioada aia pe Facetime cu nimeni, decât cu el. Domnul meu fost soț, când iubita îi face clătite, el fuge în spatele casei și mă sună pe mine ca un șoricel. Facem telefoane în conferință, folosește alibi ca să nu pot eu să vin să spun chestia asta, și mă sună din spatele casei ca să mă certe să-mi spună lucruri.

Nu se face așa ceva. Dacă iubita ta îți face ție clătite, tu nu fugi în spatele casei, să vorbești cu fosta ta iubită să o cerți. I-am răspuns că nu înțelegeam ce aveam de lămurit. Nu aveam de lămurit nimic, dar am vorbit. Dacă cineva greșește trebuie să plătească. Eu am pus acele poze pentru că s-au întâmplat acele lucruri”, a mai adăugat celebra blondă.

Cât timp a fost bătută, de fapt, Bianca Drăgușanu

„Să nu se înțeleagă greșit. Eu știam că urmau să se dea aceste poze și nu vreau să se confunde contextele. Eu m-am operat o singură dată la ochi, anul trecut, bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani de zile, frecvent, punct. Pentru asta există lege”, a mai afirmat Bianca Drăgușanu, pentru reporterul emisiunii.

Ulterior, Dan Capatos a primit niște mesaje din partea vedetei, în care aceasta continuă să ofere detalii despre dosarul în care ar putea fi pedepsit Bodi pentru bătăile din trecut. „Există o plângere, pe baza acelor certificate de la IML, depusă acum două luni. Deci era în termen, pentru că ultimul certificat a fost scos acum patru luni și plângerea a fost depusă acum două luni. Și spune că există un dosar și vrea să meargă până la capăt. Există patru certificate medico-legale, dar contează și când a de pus plângerea, să nu fi depășit termenul limită pe care îl cere legea”, a declarat Dan Capatos, despre mesajele primite de la Bianca.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: