Esti aici
Acasa => Monden => Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje. Ce semnificație au: „Mă ajută psihic…”

Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje. Ce semnificație au: „Mă ajută psihic…”

Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje noi pe mâna dreaptă. Vedeta nu a avut mari emoții pentru că mai trecuse deja prin această experiență și era conștientă de faptul că nu va simți durere. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că nu îi plac tatuajele mari, ci le preferă pe cele mai discrete și care au o semnificație aparte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje noi. Dacă fosta concurentă de la Puterea Dragostei a avut mari emoții prima dată când a mers să se tatuaeze, acum nu a mai fost cazul. Aceasta a fost calmă pentru că știa că totul va decurge fără durere, după cum ea a declarat.

Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje. Ce semnificație au: „Mă ajută psihic...”Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje. Ce semnificație au: „Mă ajută psihic...”

Bianca Comănici a realizat un vlog în care le-a povestit fanilor ei despre semnificația din spatele celor două tatuaje. Aceasta și-a tatuat cuvintele „60 seconds”, cu roșu, iar dedesubt a ales să își tatueze o casă, sub care scrie cuvântul „mama”.

Citește și: Confesiuni între Bianca Comănici și Ramona de la Puterea Dragostei, despre Livian:”El era un bărbat singur”

Citește și: Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv:„Nu mă mai asociați cu el”

Citește și: Oana Radu își schimbă silicoanele:„E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit”

Citește și: Ce face Marius Elisei după ce a refuzat să plece cu Oana Roman și fiica lor în vacanță

Bianca Comănici, despre primul tatuaj

Bianca Comănici a spus că a hotărât să își
facă primul tatuaj, respectiv cel cu „60 seconds”, după ce l-a văzut la o altă
fată. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus că tatuajele o ajută psihic,
că o fac să se simtă mult mai bine.

„Nu îmi plac tatuajele foarte evidente, cu semnificația foarte evidentă. Tatuajul cu „60 seconds” l-am ales pentru că am văzut pe Tik Tok la o fată. Este un fel de contrazicere la primul meu tatuaj. Tatuajele le fac pentru că pe mine mă ajută psihic, mă fac să mă simt bine. Dacă ar fi ca voi să mai aveți 60 de secunde să trăiți, ați avea regrete? Da sau nu? Eu consider că da, acest tatuaj semnifică de fapt „Trăiește-ți viața!”.

Nu mai am dreptul să fiu cu capul în nori, dar trebuie să îți trăiești viața pentru că doar una ai. Fă tot ceea ce te face fericit pentru că viața este scurtă”, a declarat Bianca Comănici, în ultimul vlog postat pe Youtube.

Bianca Comănici a dedicat mamei al doilea
tatuaj

Bianca Comănici a împărtășit cu fanii ei că
semnificația celui de-al doilea tatuaj este una mai aparte. Fosta concurentă de
la Puterea Dragostei a dezvăluit că și-a făcut tatuajul pentru mama ei, chiar
dacă aceasta nu este în totalitate de acord cu tatuajele fiicei sale.

Al doilea tatuaj unde scrie mama, o căsuță și hornul făcut cu color. Inițial am văzut tatuajul ăsta doar cu căsuța. Pentru mine, casa e sfântă. Prefer să stau o viață la mine acasă. Nu există un loc mai frumos decât casa mea. Când am vorbit cu mama și i-am arătat tauajul am realizat că casa mea este mama. Mi-a spus să nu îmi mai fac, dar am văzut-o zâmbind. Nu mi-am mai făcut tatuaj pentru cineva anume”, a mai spus Bianca Comănici.

Sursa Foto: Captură de ecran, Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: