Esti aici
Acasa => Monden => Benone Sinulescu, în scandal cu Ștefan Hrușcă: „Niciodată nu a spus că l-am ajutat!”

Benone Sinulescu, în scandal cu Ștefan Hrușcă: „Niciodată nu a spus că l-am ajutat!”

La 83 de ani, Benone Sinulescu nu poate trece peste faptul că Ștefan Hrușcă a ajuns să-și câștige renumele de „rege al colindelor” și datorită lui și nu a primit nici măcat un mulțumesc. Nea Beni este supărat că Hrușcă nu a menționat nicăieri ajutorul pe care i l-a dat el și își asumă pe deplin succesul în continuarea tradițiilor românești.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu și-a amintit, recent, că în anii 80 a pus, poate, piatra de temelie pentru succesul înregistrat acum de Ștefan Hrușcă în lumea colindelor. Artistul de muzică populară susține că personal i-a înmânat colindătorului unele dintre cele mai frumoase cântece culese de el din toate zonele țării, fără ca peste ani să i se recunoască acest merit.

Benone Sinulescu, în scandal cu Ștefan Hrușcă: "Niciodată nu a spus că l-am ajutat!"Benone Sinulescu, în scandal cu Ștefan Hrușcă: "Niciodată nu a spus că l-am ajutat!"

Purtat de pasiunea sa pentru muzică, Benone Sinulescu adunase piese din toate colțurile țării, mai cu seamă din Muntenia, zona Buzăului. Nu a ezitat niciodată să le împărtășească altor artiști.

„Ștefan Hrușcă mi-a bătut la ușă, ca să-l ajut. Nu am stat deloc pe gânduri şi i-am pus în braţe câteva colinde descoperite de mine în călătoriile prin satele româneşti. Unul dintre ele, „Deschide uşa creştine” şi altele i le-am încredinţat lui Ştefan Hruşcă”, a spus artistul pentru redacția Impact-PlayTech.

Citește și:

Cum arată familia lui Ştefan Hruşcă. Soţia lui a fost manechin şi, după Revoluţie, a fugit după el în Canada

Detalii neștiute din tinerețea lui Benone Sinulescu. La 82 de ani, artistul clarifică zvonurile despre relația cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste”

Cum arată noua iubită a lui Victor Slav. Detaliul incredibil observat de fani în fotografia postată de el

Ce îi reproșează Benone Sinulescu lui Ștefan Hrușcă

„Hrușcă a interpretat piesele ca nimeni altul, dar niciodată, absolut niciodată, nu a spus un cuvânt şi despre faptul că l-am ajutat, în felul meu, să ajungă la acel colind, pe care recunosc, îl cântă foarte bine. Nu e vorba despre invidie profesională, ci mai degrabă doar de chestie de camaraderie profesională.

Nu m-am lăudat niciodată prea mult cu asta, dar cei din lumea spectacolului ştiu acest lucru, mi-a plăcut mereu să descopăr giuvaieruri muzicale. Nu pot cânta cu plăcere melodii ale căror cuvinte sună jenant, ceva de genul. La mine, cele două, linia melodică şi textul, trebuie să formeze un tot. Iar în perioada aceea, de final de regim comunist, găsisem şi câteva colinde care mi-au plăcut mult”, a precizat Benone Sinulescu.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: