Esti aici
Acasa => Monden => Băieții Ilenei Ciuculete nu pot intra în posesia moștenirii lăsată de artistă! Ce se întâmplă, de fapt, cu averea

Băieții Ilenei Ciuculete nu pot intra în posesia moștenirii lăsată de artistă! Ce se întâmplă, de fapt, cu averea

Copiii Ilenei Ciuculete nu pot intra momentan în posesia moștenirii artistei, cu toate că au câștigat deja procesul cu fata lui Cornel Galeș! Ce se întâmplă acum cu averea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Băieții Ilenei Ciuculete mai au de așteptat decizia judecătorilor până vor intra în posesia moștenirii mamei lor!

Cornal Galeş a lăsat un apartament cu probleme într-un bloc rezidenţial de lângă Bucureşti, pe care a încercat să-l vândă înainte să moară, dar a semnat numai un antecontract de vânzare-cumpărare cu o familie care s-a şi mutat în el. În acest moment, cumpărătorii ar trebui să elibereze locuinţa. 

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Ella de la Puterea Dragostei:„Nu mai avem nicio treabă”. Ce spune mama artistului despre fosta noră

Apartamentul a fost cumpărat cu banii din vânzarea vilei în care stătea interpreta de muzică populară! Cornel Galeș a vrut să vândă locuinţa, însă i-a fost pus sechestru pe bunuri, până la soluţionarea procesului pe averea Ilenei Ciuculete.

Totuși, el a primit un avans de 50.000 euro, fiind de părere că la finalul procesului îl va putea vinde și a semnat un antecontract cu doi tineri, care încă locuiesc în apartament, până când băieţii cântăreţei vor primi hotărârea definitivă de la judecători pentru a intra în posesia locuinţei, notează click.ro.

Citește și: Andreea Bălan, posibilă răsturnare de situație la divorț!Artista, acuzată de infidelitate de către George Burcea?

În cazul în care nu vor elibera apartamentul, băieții Ilenei Ciuculete urmează să apeleze la un executor judecătoresc.

Băieții Ilenei Ciuculete nu pot intra în posesia moștenirii lăsată de artistă! Ce se întâmplă, de fapt, cu avereaBăieții Ilenei Ciuculete nu pot intra în posesia moștenirii lăsată de artistă! Ce se întâmplă, de fapt, cu averea

Citește și: Cine este Octavian Ciovică, concurent Ferma. Consilier politic și celebru pilot:„Toată viața am umblat după provocări. O să fiu ca la un salon de SPA”

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: