Esti aici
Acasa => Monden => Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a lansat o melodie în memoria marelui cântăreț. Reacția fanilor

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a lansat o melodie în memoria marelui cântăreț. Reacția fanilor

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a lansat o melodie în memoria marelui cântăreț. Alin Gabriel Matei este în continuare devastat de durere, după moartea fulgerătoare a maestrului. Deși artistul nu se mai află printre noi, tânărul a demonstrat că-l poartă veșnic în suflet. Versurile noii sale piese i-a emoționat pe fani, iar gestul său a fost lăudat de mii de oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin Gabriel Matei, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a lansat o melodie în memoria marelui cântăreț. Tânărul interpret de muzică populară le-a împărtășit fanilor o nouă melodie, cu o semnificație aparte. Aceasta îi este închinată regretatului maestru, cel pe care l-a considerat ca un tată. Reacția internauților nu a întârziat să apară și l-au felicitat în număr mare.

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost lovitură grea pentru apropiații și fanii săi. Colegi de breaslă precum Constantin Enceanu, dar și alți mari artiști, l-au plâns pe marele maestru, șocați de faptul că nu se mai află printre noi. Și cântărețul Alin Gabriel Matei a fost devastat de pierderea uriașă. I se spunea băiatul lui de suflet, după ce l-a considerat pe regretatul intepret ca pe un tată.

Citește și: Impresarul și sora lui Petrică Mîțu Stoian, audiați de procurori azi, în ziua înmormântării artistului:„A trebuit să spun tot ce știu”

Citește și: Detalii neștiute despre familia lui Petrică Mîțu Stoian.Ce rude celebre avea regretatul artist

Citește și: Cum sărbătoresc vedetele Ziua Națională a României.Cele mai frumoase urări de 1 Decembrie

Citește și: Au trecut doi ani de la moartea lui Cornel Galeș. Mesajul fiicei sale vitrege, Sasha:„Te voi iubi mereu!”

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a lansat o melodie în memoria marelui cântăreț

Acum, la câteva săptămâni după ce Petrică Mîțu Stoian a murit, băiatul lui de suflet a dovedit că nu l-a uitat. Alin Gabriel Matei a arătat că-l poartă veșnic în suflet printr-un gest emoționant. El a lansat o melodie în memoria lui, dar și un videoclip în care apar mai multe imagini cu regretatul interpret de muzică populară. Piesa se numește „E pustie pădurea fără glas de turturea”, iar versurile i-au impresionat pe internauți până la lacrimi.

Piesa lansată pe 30 noiembrie a strâns rapid sute de comentarii și mii de vizualizări. Internauții l-au felicitat pe Alin Gabriel Matei pentru gestul lui și s-au arătat impresionați.

„Foarte frumos, Alin! Bravo! Stilul maestrului Petrică Stoian Mîțu, muzică de la Mehedinți! Ai o voce superbă, bravo! / Bravo, copile! A știut maestrul ce adăpostește sub aripă. Îți iubesc muzica la fel ca pe a maestrului. / Alin, m-ai emoționat până la lacrimi. Ai scos acest cântec pentru pierderea lui Petrică Stoian. Bravo ție, felicitări!”, au comentat fanii pe YouTube.

Cum s-au cunoscut Petrică Mîțu Stoian și băiatul lui de suflet

Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei, cunoscut drept băiatul lui de suflet, au avut o prietenie strânsă, de ani de zile. Cei doi s-au cunoscut într-un concurs, unde tânărul era concurent, iar maestrul jurat. Regretatul interpret a fost cucerit de talentul lui și s-a oferit să-l ajute în carieră. Cei doi vorbeau zilnic, deși marele cântăreț avea mereu programul încărcat.

„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie. Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată. Ne-am gândit că a spus așa că era obosit. Nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare.

Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu eram concurent. Vă marturisesc că atunci cand am aflat că este în juriu m-am dus cu teamă pentru că era direct. -„Tu cânți, continuă cu ceea ce ai de făcut tu. Nu cânți, pune mâna învață carte”. Ei bine, după ce am cântat, a avut cuvinte de laudă. Am schimbat numere de telefon, ne-am împrietenit m-a ajutat mult. Mi-a deschis foarte multe uși, într-un timp scurt, pe care singur nu le-aș fi deschis.

Vorbeam zilnic si chiar dacă mai treceau zile, nu voiam sa il deranjez. Îmi dădea mesaj si-mi spunea „copilul, m-ai abandonat” si i-am zis ca nu voiam sa il deranjez si-mi spunea că niciodată nu îl deranjez și mereu m-a sfătuit când am întâmpinat probleme”, a spus Alin Gabriel, la România TV, potrivit wowbiz.ro.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: