Esti aici
Acasa => Monden => Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

După înmormântarea soției sale, regretata Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că, în pofida informațiilor apărute în presă, Gigi Becali nu s-a ocupat de înmormântarea artistei. Mai mult, acesta este dezamăgit și de Mara Bănică…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie în urma complicațiilor produse de coronavirus. Artista a fost înmormântată pe 27 martie, sâmbătă, la Cimitirul Ghencea Civil din București, fiind condusă pe ultimul drum de către câțiva prieteni apropiați și familie.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a mărturisit însă că nu a fost ajutat de către Gigi Becali, care își anunțase intenția în presă, și, mai mult că a fost dezamăgit de intervențiile televizate ale Marei Bănică.

Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: "Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel"Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: "Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel"

Aurel Pădureanu, dezamăgit de Gigi Becali și Mara Bănică

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, la Cimitirul Ghencea Civil din București, dar, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, artista nu a avut parte de funeraliile pe care le-ar fi meritat. Cornelia Catanga a fost însoțită pe ultimul drum doar de 15 persoane, prieteni apropiați și familie.

Citește și: Ce i-a spus Aurel Pădureanu Marei Bănică, după ce Cornelia Catanga a murit. „E o moarte în mizerie”

Citește și: Cornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă: „M-am lovit de critici când eram foarte slabă” / EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

La scurt timp după înmormântare, Aurel Pădureanu a vorbit, în exclusivitate, pentru Fanatik, mărturisind că a fost dezamăgit de Mara Bănică, jurnalista afirmând în presă că soția lui a murit de COVID-19.

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Mai mult, Aurel Pădureanu a relatat și că latifundiarul din Pipera nu i-a ajutat cu înmormântarea soției sale, așa cum s-a lăudat.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamiliști”, a mai declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Cornelia Catanga, înmormântare discretă

Din păcate, în contextul pandemiei de coronavirus, Cornelia Catanga nu a avut parte de o înmormântare cu fală. Regina muzicii lăutărești a fost condusă pe ultimul drum doar de câțiva prieteni și de membrii familiei. Soțul acesteia, Aurel Pădureanu, a fost copleșit de durere. Cei doi au fost alături unul de celălalt timp de 33 de ani.

Cornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator, suprapus cu o evoluție mai puțin favorabilă a virusului COVID-19. Era internată la Spitalul Universitar din București, după ce o bună perioadă s-a tratat de infecția cu coronavirus acasă.

Cântăreața s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate. În
urmă cu aproximativ doi ani a suferit un stop cradio-respirator. La acel
moment a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: