Esti aici
Acasa => Monden => Archie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovada

Archie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovada

Meghan Markle a postat recent o fotografie în care apare ea, bebeluș de vârsta fiului ei, Archie, pentru ca toată lumea se se convingă de asemănarea dintre ei. Și da, fiul prințului Harry este leit mama lui, iar pozele stau mărturie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

O fotografie cu Meghan Markle la vârsta de șase luni, aflată în brațele surorii sale vitrege, Samantha Markle, face senzație pe internet. Imaginea a fost alăturată uneia în care apare Archie, în vârstă de doi ani, dându-se într-un leagăn din curtea casei familiei lui, în Montecito.

Archie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovadaArchie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovada

Poza cu băiețelul este, de fapt, o captură din documentarul prințului Harry numit ”The Me You Can’t See” (”Eu, acela pe care nu poți să îl vezi”, n.r.).

Din cele două imagini se poate vedea că Archie are părul brunet și cârlionțat la fel cum îl avea mama lui în copilărie, precum și ochii căprui ca ai lui Meghan Markle. Unii dintre fanii actriței l-au numit pe copil ”mini Meghan”, potrivit impact.ro.

Totuși, alții sunt de altă părere: ”Când are părul la vedere, seamănă cu ea, dar dacă poată o șapcă, este leit tatăl său!”. Și anterior, când era bebeluș, unele voci spuneau că băiatul semăna foarte mult cu prințul Harry.

Citește și: De ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în oraș

Citește și: De ce s-au căsătorit Meghan Markle și Prințul Harry de două ori. Ce s-a întâmplat la ceremonia secretă:”În grădina din spate…”

Citește și: Meghan Markle a scris o carte pentru copii. Personajele sunt inspirate de Prințul Harry și de fiul lor, Archie

Ce probleme și-a facut Meghan Markle când era însărcinată cu Archie

În interviul pe care l-a acordat pentru Oprah Winfrey în urmă cu ceva timp, Meghan Markle a făcut o declarație referitoare la fiul ei ce a zdruncinat familia britanică din temelii.

Actrița americană a spus că au existat îngrijorări cu privire la culoarea pielii fiului ei, înainte ca ea să-l nască. Ulterior, prințul Harry a precizat că acel comentariu nu a fost făcut de bunicii lui, Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh.

Totodată, Meghan Markle, care va naște în curând o fetiță, a spus că regulile ar fi fost schimbate în cadrul familiei regale britanice special pentru ca Archie să nu primească titlul de prinț la naștere.

Actrița a precizat că s-a temut pentru siguranța copilului ei, căruia nu îi era asigurată protecția necesară.

Micul dejun preferat al lui Archie

Prințul Harry și Meghan Markle sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre stilul lor de viață și despre cum aleg să-l crească pe Archie. Cu toate acestea, prințul Harry a ales să dezvăluie în cadrul unei emisiunea care este micul dejun preferat al fiului lui.

Interesant, bunica mea ne-a întrebat ce vrea Archie de
Crăciun și Meg i-a spus că un aparat de făcut vafe, iar ea ne-a trimis
un astfel de aparat pentru Archie… Deci, acum Meg ne pregătește vafe la
micul dejun, iar el le adoră. Archie chiar rostește cuvântul „vafe’ când
se trezește dimineața
‘, a povestit Prințul Harry.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: