Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => Anul 2020. Primele 12 semne

Anul 2020. Primele 12 semne

Anul 2020 este un an special. Este începutul unui nou deceniu, este anul Șobolanului de Metal în zodiacul chinezesc, este începutul unui nou ciclu de 12 ani în astrologia chineză, este an bisect și este anul marilor realizari.

Cum o să fie 2020? Previziuni pentru 2020. Semnele noului an.

1. Vor avea loc schimbări majore, social, economic și politic. Toate se vor orienta către sensul pozitiv al evoluției.
2. Răbdarea, consecvența, încrederea în propriile puterei sunt secretele reușitei.
3. Evenimentele neașteptate vor produce dese răsturnări de situație pentru viața oamenilor obișnuiți.

4. Vor fi avantajați cei cu putere de decizie, cei care vor avea curajul de a decide, chiar dacă deciziile lor nu vor fi pe placul majorității.
5. Un secret al succesului este să nu oscilezi atunci când vei începe ceva. Gândește bine înainte, evaluează, dar la momentul în care vei începe, mergi cu ambiție înainte.
6. 2020 va fi un an agitat din punct de vedere sentimental. Inconsecvența, superficialitatea și orgoliul vor domina toate relațiile de cuplu. Și de data aceasta rabdarea, consecvența și încrederea în forțele proprii vor fi cheia succesului.

7. Multe din evenimentele imprevizibile care vor avea loc în 2020, fie că este vorba despre viața intimă, personală, fie că este vorba despre viața publică, socială vor produce impact major pe mai mulți ani.
8. La nivel general 2020 va fi imprevizibil cu dese schimbări, al căror impact va fi extrem de larg sau se va propaga pe principiul dominoului.

9. Marea oportunitate pe care o aduce anul 2020 este că oferă o șansă tuturor. Unii o vor rata, alții vor prinde momentul și vor progresa mult mai mult decât îndraznesc să spere sau să viseze. Intuiția și curajul de a face ceva este ceea ce produce diferența.
10. În general 2020 va fi un an bun, chiar foarte bun. Indiferent de evoluția reală a fiecăruia dintre noi, la momentul scadenței rezultatul va fi pozitiv pentru fiecare dintre noi atât material cât și afectiv.

11.Cateva dintre semnele zodiacale – Leu, Rac, Capricorn – vor avea parte de schimbari radicale în sensul cel mai bun al cuvântului. Unii nativi (Taur, Rac)  vor avea mari reușite pe plan sentimental. pentru altii – Fecioare si Balante – schimbarile vor fi de-a dreptul surpinzătoare și radicale. Scorpionii și Pestii vor avea parte de un veritabil carusel care îi va face să se simtă din nou bine în pielea lor, după o perioadă de stagnare.  Berbecii sunt protejati, Varsatorii vor avea succesul la care viseaza, iar Sagetatorii vor continua sa profite de un an excelent la fel cum a fost si 2019.

12. Succes vor avea cei care vor avea curaj, ambițioșii si cei care nu vor renunța la dorințele lor, dar și cei care vor face față la răsturnările de situație.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

The post Anul 2020. Primele 12 semne appeared first on Femeia.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: