Esti aici
Acasa => Monden => Antonia și Alex Velea au avut COVID-19: „Am fost din ăia care nu au crezut”

Antonia și Alex Velea au avut COVID-19: „Am fost din ăia care nu au crezut”

Pentru prima dată, Alex Velea a recunoscut oficial că el, Antonia, cei doi copii ai lor, precum și alte persoane din familie au avut COVID-19. Cu toate că artistul nu a crezut inițial în existența acestui virus, și-a dat seama că amenințarea este cât se poate de reală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul a fost invitat în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Aici a oferit mai multe detalii despre viața de familie, dar și despre problemele de sănătate pe care le-au avut atât el, cât și cei dragi. La momentul respectiv, o postare făcută de Antonia pe rețelele de socializare le-a dat de bănuit urmăritorilor ei.

 When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir)!’, a fost mesajul Antoniei, la boomerangul pe care l-a postat când a ieșit afară. Însă, abia acum vine și confirmarea oficială din partea partenerului ei de viață.

Antonia și Alex Velea au avut COVID-19: "Am fost din ăia care nu au crezut"Antonia și Alex Velea au avut COVID-19: "Am fost din ăia care nu au crezut"

Antonia și Alex Velea au avut COVID-19

Din fericire, în cazul celor doi artiști, a fost vorba despre o formă ușoară a bolii. Atunci când a rămas fără gust și fără miros a realizat că este ceva ce nu a mai trăit până acum. Din fericire, Antonia a fost curajoasă și l-a sprijinit emoțional și pe partenerul ei de viață.

„Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei”, a dezvăluit el.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Trandafir, la 46 de ani

Citește și: Antonia a fost bolnavă de COVID-19, iar acum a ajuns la spital, cu perfuzii

Citește și: Amna de la Survivor se operează de urgență

Chiar dacă a suferit din cauza COVID-19, momentan Alex Velea a anunțat că se va vaccina doar dacă va fi nevoie. În aceste zile, el are încă imunitatea câștigată în urma vindecării. Diagnosticul a fost pus în luna decembrie a anului trecut.

„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare’ să îmi fac un tratament’, a continuat iubita lui Alex Velea, la acel moment, după ce anunțase că a ieșit în sfârșit din casă, în urma celor 14 zile de izolare la domiciliu.

Antonia și Alex Velea au împlinit 8 ani de relație, dar se iubesc ca-n prima zi

„Doi copii și 8 ani mai târziu… Sunt încă îndrăgostită de tine … De fapt, am început să mă îndrăgostesc și mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noștri!’, a mărturisit Antonia.

Alex Velea i-a dat mamei copiilor săi un răspuns pe măsură: ‘Ești peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulți ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!’.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: