Esti aici
Acasa => Monden => Angela Rusu face botez cu 300 de invitați! De ce l-a ales naș pe Silviu Prigoană

Angela Rusu face botez cu 300 de invitați! De ce l-a ales naș pe Silviu Prigoană

La 46 de ani și, după grele încercări, Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară! Este mai fericită ca niciodată și pregătește un botez grandios pentru fiica ei, Maria Anais, cu 300 de invitați și șase perechi de nași. Printre nași se numără Silviu Prigoană și soția lui, iar motivul este unul emoționant!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 24 mai, Angela Rusu a adus-o pe lume pe Maria Anais, după mai multe încercări eșuate de a deveni mamă a treia oară. Visul ei s-a îndeplinit în cele din urmă și cântăreața de muzică populară pregătește acum o petrecere grandioasă în cinstea fetiței ei.

Angela Rusu face botez cu 300 de invitați! De ce l-a ales naș pe Silviu PrigoanăAngela Rusu face botez cu 300 de invitați! De ce l-a ales naș pe Silviu Prigoană

În jur de 300 de prieteni vor fi invitați la petrecerea de botez a Mariei Anais și Angela Rusu a dezvăluit că fetița va avea șase perechi de nași. Printre ei și Mihala și Silviu Prigoană, omul de afaceri având un rol foarte important în viața Angelei și a micuței Maria.

“Este minunea noastră, este cel mai frumos lucru dat de la Dumnezeu! Eu și soțul meu facem acum, de când am devenit părinți, cu rândul la somn. Marius este un tată responsabil. Avem nași, avem multe persoane care își doresc să ne boteze fetița.

Vom avea până la urmă șase perechi de nași. Printre ei se numără Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela, o pereche de nași din America și încă alte patru perechi”, a dezvăluit Angela Rusu pentru playtech.ro.

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Să-mi dea divorțul mai întâi’

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

Silviu Prigoană este unul dintre oamenii care au încurajat-o cel mai mult pe Angela Rusu și care a trimis-o la clinica din Grecia, unde s-a și întâmplat minunea. De altfel, Silviu Prigoană este și nașul ei de cununie cu Marius. Artista a devenit recent și bunică.

“E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinică, din Grecia, Atena. Aceste tratamente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener.

Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale, care se fac în timul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu. Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină, la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia. Ne-a încurajat foarte mult”, a dezvăluit Angela Rusu.

Când va fi botezul fetiței Angelei Rusu

„Botezul încă nu știm când o să fie mai exact, noi vrem să îl facem în septembrie. Avem foarte mulți invitați. Măcar botezul să îl facem cu mai multe persoane, având în vedere că eu și Marius am avut nunta în Las Vegas, fără persoanele dragi.

Suntem în stand-by acum, nu am făcut momentan o listă clară. Dar avem în medie 250-300 de invitați. Sunt în proces de recuperare, sunt obosită, sunt operată, este greu, până îmi revin un pic. Mariuca ne face acum programul, noi depindem de programul ei.”, a mai povestit Angela Rusu.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: