Esti aici
Acasa => Monden => Andrei Ștefănescu și fosta soție, Antonia, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat: „Atunci când ai un copil…”

Andrei Ștefănescu și fosta soție, Antonia, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat: „Atunci când ai un copil…”

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, au făcut primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat. Cei doi au avut astfel o primă reacție publică în urma speculațiilor apărute de curând în presă. Printre altele, ei au recunoscut că au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, lucru pe care-l consideră normal având în vedere că au împreună un copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, au oferit primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat. Reacția omului de televiziune și a mamei fiului său vine după ce fostul iubit al blondinei, Vincenzo Aiello, a susținut că între Andrei și Antonia ar fi avut loc o împăcare.

În urmă cu doi ani, Antonia și Andrei Ștefănescu le dădeau fanilor o veste neașteptată. În 2020, cei doi anunțau public că au divorțat. Menționau, însă, că vor rămâne în relații bune de dragul fiului lor, pentru a fi în continuare niște părinți responsabili, lucru pe care l-au și făcut.

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la Cuțite s-au despărțit după 6 luni

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă emisiunea „Prețul cel bun” de la Antena 1

Citește și: Ce superstiții are Robert Niță la Survivor 2022:„De 3 ori semnul crucii și…”

Citește și: Când au început problemele în căsnicia cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf:„Sunt opt ani de când ne tot luptăm, dar am tăcut”

Andrei Ștefănescu și fosta soție, Antonia, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat

Uterior, Antonia a avut o relație de câteva luni cu un fost concurent de la „Chefi la cuțite”, Vincenzo Aiello, cunoscut și ca Enzo. De curând, bărbatul a confirmat despărțirea de blondină și a spus că nu vrea să comenteze împăcarea ce ar fi avut loc între ea și Andrei Ștefănescu.

În urma afirmațiilor făcute de Vincenzo Aiello, toată lumea a crezut că Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, s-au împăcat. Pentru a opri speculațiile, prezentatorul TV și fosta lui parteneră au oferit primele declarații despre aceste zvonuri. Cei doi le-au infirmat vehement, spunând că sunt doar doi oameni care se respectă și doi părinți responsabili.

Așadar, Andrei Ștefănescu și fosta lui soție neagă zvonurile așa-zisei împăcări. Au precizat că au rămas doar prieteni, așa cum au anunțat și când au dat vestea divorțului. Cei doi au oferit o declarație la comun.

„Așa cum v-am anunțat la divorț că vom rămâne prieteni și că vom petrece timp cu copilul, așa s-a și întâmplat. Am văzut toate speculațiile din presă despre noi, dar nu este real, nu ne-am împăcat”, au spus Antonia și Andrei Ștefănescu, într-o declarație la comun, conform Spynews.ro.

„Am petrecut sărbătorile împreună”

Cu toate astea, Antonia și Andrei Ștefănescu au recunoscut că au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, alături de fiul lor. Și-au justificat decizia, spunâd că e normal să facă asta având împreună un copil.

„Da, am petrecut sărbătorile împreună, așa cum e normal atunci când ai un copil. Da, petrecem mult timp împreună pentru copil, ca el să simtă că are doi părinți implicați. Suntem doar doi oameni care se respectă și doi părinți responsabili. Atât”, au continuat ei.

Andrei Ștefănescu: „Un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri”

Recent, Andrei Ștefănescu ne-a povestit cum s-a schimbat viața lui după divorț și cum a trecut peste despărțirea de mama fiului său. Prezentatorul TV spunea despre această experiență că „dacă nu te omoară, te face mai puternic”.

„Un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri. Poate să îți deschidă noi oportunități sau să îți închidă oportunități. Divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult ai suferi și de cât de dureros este. Este o experiență care, dacă nu te omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte.”, ne-a spus Andrei Ștefănescu, de curând.

Sursă foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: