Esti aici
Acasa => Monden => Andreea Tonciu le-a jignit gratuit pe fostele ei colege Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu: „Toate fufele astea care se dau vedete”

Andreea Tonciu le-a jignit gratuit pe fostele ei colege Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu: „Toate fufele astea care se dau vedete”

Andreea Tonciu este o persoană foarte sinceră și nu se teme să spună exact ceea ce gândește. Aceasta a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, unde a răspuns la o serie de întrebări, alături de sora sa, Lorena. Bruneta le-a criticat dur pe Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu nu se ferește să spună ceea ce
gândește. Andreea și sora ei, Lorena, au fost invitate în platoul emisiunii Teo
Show și au fost nevoite să răspundă la o serie de întrebări.

„Numește trei vedete din România care nu ar trebui să apără niciodată la televizor”, a provocat-o Bursucu pe Andreea Tonciu.

Bruneta a stat destul de mult pe gânduri până să rostească cele trei vedete pe care nu le are la suflet și pe care le consideră orice altceva, doar vedete nu. Pe de altă parte, Andreea Tonciu a spus că ezită să spună numele persoanelor respective pentru că „prin prisma Andreei Tonciu, capătă valoare”, a spus aceasta.

Andreea Tonciu le-a jignit gratuit pe fostele ei colege Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu: „Toate fufele astea care se dau vedete”Andreea Tonciu le-a jignit gratuit pe fostele ei colege Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu: „Toate fufele astea care se dau vedete”

Andreea Tonciu: „ Cam toate fufele care apar la TV”

Totuși, Andreea Tonciu nu a dat înapoi și s-a achitat de provocare. Cele trei vedete care nu au ce căuta la televizor, din punctul de vedere al Andreei Tonciu, sunt Ioana Filimon și Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeş.

Cam toate fufele astea care apar la TV şi se dau vedete. Ele sunt vedete, dar la altceva…Și acolo sunt vedete d-alea mari. Ioana Filimon. Și cine a mai fost cu mine la Bravo, ai stil de m-a enervat? Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeş. Arpopo, să știți că și eu m-am apucat de cântat. Eu nu sunt cântăreață, dar am văzut că se poartă să nu ai voce și să cânți. Eu cânt mai bine decât Roxana oricum”, a spus Andreea Tonciu, la Teo Show.

Citește și: De ce a refuzat Andreea Tonciu să apară în emisiunea Mămici de Pitici, cu Lipici de la Antena Stars.Ce salariu imens a cerut

Citește și: Diana Șucu, despre soțul ei, Dan Șucu de la Imperiul Leilor:„Cheia unui mariaj fericit este…”

Citește și: Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit enorm. Cum s-a afișat la plajă:”Mă simt perfect”

Citește și: Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje. Ce semnificație au:„Mă ajută psihic…”

Andreea Tonciu, dezamăgită de Maurice Munteanu

Andreea Tonciu a mai dezvăluit că este
dezamăgită de Maurice Munteanu. Întrebată pe cine nu ar fi vrut să cunoască
niciodată în viața ei, bruneta l-a nominalizat pe juratul de la „Bravo, ai
stil”.

Sunt foarte sinceră, e clară situaţia! Pe domnul Maurice Munteanu pentru că m-a jignit foarte tare, mi-a vorbit foarte urât, deşi nu l-am deranjat cu nimic. Eu ştiu ce am trăit acolo (la emisiune)… Sunt vulcanică, dar trebuie să am un motiv anume. Probabil, nu-i place de mine și e normal atunci”, a dezvăluit Andreea Tonciu, la Teo Show.

Ce maneliști nu-i plac Andreei Tonciu

De asemenea, Andreea Tonciu nu ezită să
recunoască că ascultă manele și că ar dansa în orice context pe astfel de
melodii. Totuși, aceasta a spus că sunt cântăreți de manele care nu-i plac. În special,
cântăreții care s-au lansat recent.

Mi-e îmi plac manelele. Aș dansa pe orice manea. Totuși, nu-mi place Nicolae Guță şi mai sunt din ăştia noi. Nu vreau să le dau valoare: Bogdan Mocanu şi Nicolas” a mai spus bruneta la Teo Show.

Sursa foto: Instagram, captură de ecran

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: