Esti aici
Acasa => Monden => Andreea Tonciu, din nou pe perfuzii, înainte de Survivor: „Am mare nevoie”

Andreea Tonciu, din nou pe perfuzii, înainte de Survivor: „Am mare nevoie”

După ce, cu doar câteva zile înainte de finele anului, își îngrijora fanii cu starea ei de sănătate, Andreea Tonciu a ajuns din nou pe perfuzii, cu doar puțin timp înainte de a începe Survivor, competiție la care va participa în tabăra Faimoșilor. Iată care a fost motivul, de data asta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Peste doar câteva zile, Andreea Tonciu pleacă la Survivor și iată că vedeta se pregătește din plin pentru solicitanta competiție. Din păcate, pentru ea, anul care tocmai a trecut nu a fost unul deloc bun. A avut COVID-19, iar de-a lungul lui 2021 s-a confruntat cu tot felul de probleme – cel mai recent, cu o răceală teribilă și o posibilă otită, din cauza căreia a ajuns la spital.

Andreea Tonciu, pe perfuzii, înainte de Survivor

Obișnuită să-și țină fanii la curent cu viața ei, Andreea Tonciu le-a dat acestora din nou emoții, ajungând din nou pe perfuzii, cu doar câteva zile înainte de a începe Survivor, competiție la care ea va participa în tabăra Faimoșilor. Vedeta s-a postat încă o dată cu perfuzia la mână, însă, din fericire, de data aceasta, cauza este alta… Conștientă că va avea parte de provocări dificile în show-ul de supraviețuire care va începe la jumătatea lunii ianuarie, Andreea Tonciu a ales să facă niște perfuzii energizante chiar înainte de Survivor.

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor România 2022. E rudă cu Anamaria Prodan

Citește și: Bărbatul pe care Monica Bîrlădeanu îl iubește cel mai mult: „Am fost geloasă pe el”

Citește și: Lucian Viziru, suspect de infarct. De 4 zile e internat în spital: „Am avut dureri mari”

Citește și: Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după ziua lui Salman Khan:„Nu clipiți dacă vreți să o vedeți’

„Am venit aici la clinică pentru că eu am mare grijă de mine și de corpul meu. Prin perfuzia asta primesc în corp toate vitaminele și mineralele care îmi lipsesc. Am mare, mare nevoie!”, le-a dezvăluit Andreea Tonciu fanilor săi de pe Instagram.

Probleme de sănătate chiar și de Sărbători

Deși, aparent, este plină de energie și nu lasă impresia unei femei firave, Andreea Tonciu s-a confruntat cu o mulțime de probleme chiar înainte de Sărbători, în condițiile în care curând va pleca la Survivor, care urmează să înceapă pe 16 ianuarie. Cu doar două zile înainte de Crăciun, Andreea a ajuns la spital, după ce s-a confruntat cu o răceală, dar și cu probleme la una dintre urechi. Și atunci vedeta a fost conectată le perfuzii…

„Deci țin să vă anunț că am un sfârșit de an foarte, foarte urât. Începând de pe data de 23 decembrie îmi merge numai prost. Ca orice femeie, m-am apucat și eu la prima oră să fac mâncare, să fac tot ce trebuie și mă duc acum…unde credeți că mă duc?! După ce că sunt răcită mă mai duc și la spital acum pentru că s-ar putea să am o otită, nu aud cu o ureche. Am avut chiar atât de multe probleme în ultima perioadă că de-abia aștept să se termine acest an păcătos. Pentru mine nu a fost un an bun. De-abia aștept să trecem în următorul an’, a spus Andreea Tonciu la InstaStory.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: