Esti aici
Acasa => Monden => Andreea Tonciu, bătută pe stradă! Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul: ”Eram cu copilul în mașină”

Andreea Tonciu, bătută pe stradă! Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul: ”Eram cu copilul în mașină”

Andreea Tonciu a fost bătută în plină stradă, iar la fața locului a venit Poliția, dar și Salvarea. Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost atacați în trafic de un bărbat necunoscut. Scenele groazei au avut loc chiar sub ochii fetiței lor. Andreea Tonciu a făcut primele declarații despre momentele terifiante prin care a trecut astăzi.

Andreea Tonciu, bătută pe stradă! Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul: ”Eram cu copilul în mașină”Andreea Tonciu, bătută pe stradă! Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul: ”Eram cu copilul în mașină”

”Deci în 2020 mergi cu mașina in trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele. În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu eposibil așa ceva”, a spus Andreea Tonciu printre lacrimi.

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe mâna mascaților:”Un diamant în valoare de 10 milioane de euro”. Ce legătură are Andreea Mantea

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare?Unde au fost surprinși împreună

Citește și: Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire:„I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac”

Andreea Tonciu și soțul ei au fost bătuți

Vedeta l-a fotografiat pe cel care i-a atacat în plină stradă și a postat imaginea cu el pe rețelele de socializare. În aceste momente, agresorul este căutat de poliție.

”Poliția este în alertă! Îl caută pe acest individ care ne-a atact cu cuțite”, a scris Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei cu cel care i-a atacat în plină zi.

Deocamdată nu se știe motivul pentru care cei doi au fost atacați de bărbatul agresiv, însă Daniel Niculescu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

FOTO: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: