Esti aici
Acasa => Monden => Andreea Moșneagu de la Survivor a fost cerută în căsătorie în aeroport. Surpriză emoționantă la întoarcerea în România

Andreea Moșneagu de la Survivor a fost cerută în căsătorie în aeroport. Surpriză emoționantă la întoarcerea în România

Andreea Moșneagu a fost cerută în căsătorie în aeroport, imediat ce s-a întors de la Survivor România. Concurenta din echipa Războinicilor a fost eliminată din competiție și s-a întors acasă din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Surpriză de proporții pentru războinica de la Kanal D la întoarcerea în România! Andreea Moșneagu de la Survivor a fost cerută în căsătorie chiar în aeroport. Iubitul ei a pus la cale o surpriză la care fosta concurentă nici nu se aștepta.

Andreea Moșneagu de la Survivor a fost cerută în căsătorie în aeroport. Surpriză emoționantă la întoarcerea în RomâniaAndreea Moșneagu de la Survivor a fost cerută în căsătorie în aeroport. Surpriză emoționantă la întoarcerea în România

La întoarcerea din Republica Dominicană, în aeroport o aștepta iubitul ei cu o surpriză colosală. Andreea Moșneagu de la Survivor a spus DA și urmează să facă nunta cu cel care i-a fost alături necondiționat. Lacrimi de fericire au curs pe chipul fostei concurente când a văzut tot ce a pus la cale iubitul ei.

Andreea Moșneagu a fost eliminată de la Survivor, după ce a suferit o accidentare și nu a mai putut continua competiția. „Din păcate imprevizibilul s-a produs. Accidentarea mea la genunchi m-a făcut să părăsesc această competiție. Genunchiul încă mă mai supără puțin, încă mai e imflat. Când voi ajunge acasă voi face un RMN să văd despre ce este vorba. Sper să nu fie nimic grav. Doctorul mi-a spus că s-ar putea să fie o problemă atât la menisc cât și la ligamente. Nu știu exact ce este până nu-mi voi face un RMN”, declara Andreea, după ce a fost eliminată.

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă: „Sunt un tătic sexy”. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor: „Zi pe față că nu te așteaptă acasă!”

Citește și: Jador și-a jignit colegii de la Survivor: ”Zanni fură. Culiță e un trădător ”

Citește și: Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat tot

Cine este Andreea Moșneagu de la Survivor

Andreea Moșneagu de la Survivor România, în vârstă de 31 de ani, este de profesie polițist de frontieră. Concurenta s-a născut în Suceava, dar locuiește în București. Andreea a studiat la Facultatea de Științe Politice și Administrative din București.

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câștiga!’, spune Andreea Moșneagu de la Survivor.

Concurenta și-a dorit să se întoarcă acasă cu marele premiu, însă competiția s-a încheiat mai devreme pentru ea. Chiar dacă nu a câștigat Survivor România, Andreea Moșneagu a avut parte de surpriza vieții sale în aeroport.

FOTO: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: