Esti aici
Acasa => Monden => Andreea Marin şi iubitul au ajuns de urgenţă la spital. Cu ce probleme s-au confruntat cei doi

Andreea Marin şi iubitul au ajuns de urgenţă la spital. Cu ce probleme s-au confruntat cei doi

Andreea Marin şi iubitul său au ajuns aseară la un spital din Bucureşti. Se pare că aceştia au avut nevoie urgentă de ajutorul medicilor. Amândoi au purtat măşti de protecţie. 

Andreea Marin şi Ionuţ Brâncoveanu trăiesc de mult timp o poveste de iubire. Nu merg la evenimente publice împreună, nu dau multe detalii despre viaţa lor, şi foarte rar îi vezi împreună.

Iată că de data aceasta au fost văzuţi în oraş, au avut nevoie de ajutorul medicilor.  Conform Cancan, în ultimele zile, actualul partener al vedetei s-ar fi simțit rău. Și cum în România a fost declarată epidemie de gripă, bărbatul s-a prezentat, într-un suflet, la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, din Capitală. Nu singur, ci alături de frumoasa lui iubită.

Prima a ajuns în fața unității medicale Andreea Marin. Și-a parcat mașina, și-a pus o geacă groasă pe ea, după care l-a așteptat, în fața spitalului, pe fostul consul din Libia. După câteva secunde, au intrat împreună la “Matei Balș”. Cum Ionuț Brâncoveanu era cel suferind, prezentatoarea TV s-a ocupat de completarea fișei de examinare, sub atenta supraveghere a iubitului.

 

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme cu o dietă simplă

Un singur ingredient din dieta Andreei Marin nu este la îndemâna oricui, iar acela este ambiția, deoarece, indiferent cât de puțin restrictiv este un nou stil de viață, acesta impune totuși niște reguli. Iar Andreea a reușit, în ultimii trei ani, să-și schimbe complet stilul de viață, vedeta fiind acum dependentă de sport și de hrana naturală. Rezultatul? A slăbit 20 de kilograme, are un trup tonificat și mai multă poftă de viață. Cât despre lucrurile la care a renunțat Zâna Surprizelor… Andreea admite că nu i-a fost ușor, în special în privința trezitului de dimineață, însă, după cum afirmă chiar ea, a meritat cu prisosință.

Foto: Facebook, Cancan

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: