Esti aici
Acasa => Monden => Andreea Marin nu crede în Valentine’s Day, dar crede în diete. Secretul ei pentru a scăpa de kilogramele nedorite

Andreea Marin nu crede în Valentine’s Day, dar crede în diete. Secretul ei pentru a scăpa de kilogramele nedorite

De-a lungul timpului, Andreea Marin a avut diverse oscilații de greutate și nici problemele de sănătate nu au ocolit-o. La 44 de ani a găsit, însă, se pare, rețeta perfectă pentru ca sănătatea și aspectul fizic să ”lucreze” în favoarea ei. Iată care este secretul vedetei.

Anul trecut a fost un an bun pentru Andreea Marin, după cum singură a declarat, cu toate că sănătatea i-a jucat feste serioase în 2018, începând cu o problemă la inimă și sfârșind, spre finalul anului, cu o operație la coloană și cu emoțiile aferente unei biopsii, ce s-a dovedit alarmă falsă, din fericire.

Andreea a intrat în 2019 nu doar cu o nouă culoare de păr, ceva mai deschisă, dar și cu o nouă rezoluție: aceea de a adăuga la cura de detox anuală de la Brașov și la exercițiile în sala de fitness și Pilates. După cum a povestit la emisiunea ”Prietenii de la 11”, Pilates a venit nu doar ca o completare a efortului depus la sală, ci și ca o necesitate, fiind un sport benefic pentru o postură mai bună, mai ales în cazul celor cu probleme la coloană, cum e  cazul său.

Andreea Marin

Andreea Marin s-a apucat de o lună de Pilates

Secretul Andreei Marin pentru a scăpa de kilogramele în plus

Vedeta a mai povestit recent pentru DC News că atunci când vine vorba de diete, deși respectă unele principii, nu este radicală: ”Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort cand ai ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tau îți va mulțumi. În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite.”

Andreea Marin

Așa arată Andreea Marin la cei 44 de ani ai săi

Deși Andreea trăiește de peste un an o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, Consulul României în Libia, evenimentele dedicate celebrării iubirii, cum este Ziua Îndrăgostiților, nu o impresionează defel, cum a relatat pentru aceeași sursă mai sus citată: N-aș putea spune ca sunt o adeptă a Valentine’s Day, cred însă că fiecare zi poate fi frumoasă alături de omul potrivit, atunci când există iubire și respect”.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și:

Valentina Pelinel a mers în vizită la Cristi Borcea. Ce i-a dus soțului ei la închisoare

Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului, divorţează de Angelica Rivera după 9 ani de căsnicie. Şi-au spus adio

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: