Esti aici
Acasa => Monden => Andreea Marin e pregătită pentru momentul când Violeta va avea un iubit: „Nu trebuie să existe reticențe”

Andreea Marin e pregătită pentru momentul când Violeta va avea un iubit: „Nu trebuie să existe reticențe”

În general, Andreea Marin nu prea vorbește despre familia ei și îi place să fie discretă. Însă, acum, vedeta a oferit câteva detalii despre fiica ei, Violeta, și despre care este situația cu primul iubit al acesteia. Cele două au o relație foarte bună și își oferă mereu sfaturi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Marin s-a deschis, la Exclusiv VIP de la Prima TV, și a oferit detalii despre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta, pentru care se apropie vârsta cuceririlor.

Andreea Marin e pregătită pentru momentul când Violeta va avea un iubit: „Nu trebuie să existe reticențe”Andreea Marin e pregătită pentru momentul când Violeta va avea un iubit: „Nu trebuie să existe reticențe”

Zâna surprizelor a povestit întotdeauna că are o relație foarte frumoasă cu fiica ei și că își dau chiar și sfaturi și se susțin reciproc. Andreea Marin este mândră de parcursul Violetei și de notele pe care le primește la școală.

Violeta, fiica Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică, a devenit o frumoasă domnișoară, are deja 13 ani și este la fel de înaltă ca mama ei. Vedeta a mărturisit că Violeta încă nu a fost abordată de băieți pentru că este încă rușinoasă, dar că se pregătește pentru acea etapă din viața fiicei ei care, totuși, este destul de aproape.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu:

Citește și: Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă.

Citește și: Anca Lungu, dezvăluiri despre prima naștere:

Andreea Marin, despre primul iubit al Violetei

Andreea Marin a povestit că stau mereu la șuetă și că se bucură foarte mult de această etapă din viața fiicei ei. Zâna spune și că de multe ori Violeta îi adresează întrebări la care îi este greu să găsească un răspuns.

Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc”, a spus Andreea Marin.

Vedeta a declarat că în momentul în care se va ajunge să aibă discuțiie despre băieți cu fiica ei, va fi o persoană deschisă și va comunica: „Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”.

Relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea. Zâna a povestit că nu a fost dragoste la prima vedere, dar că i-au unit două evenimente dureroase.

Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

Zâna surprizelor a vorbit despre nunta cu Adrian Brâncoveanu. Căsătorită deja de trei ori până acum, vedeta nu se mai grăbeşte să facă pasul cel mare, mărturisind că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pe care nu simte, deocamdată, nevoia să o ducă la nivelul următor.

În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: