Esti aici
Acasa => Monden => Andreea Bălan, prima imagine de pe patul de spital! Și-a luat fetița în brațe și a postat un mesaj cutremurător! „După două zile de luptă ca să trăiesc!”

Andreea Bălan, prima imagine de pe patul de spital! Și-a luat fetița în brațe și a postat un mesaj cutremurător! „După două zile de luptă ca să trăiesc!”

Andreea Bălan și-a revenit! La 48 de ore după ce a făcut stop cardio respirator. solista și-a luat fetița în brațe și a postat prima fotografie, de pe patul de spital. Imaginea a fost însoțită de un mesaj cutremurător.

 

Zâmbitoare, dar vizibil afectată. Andreea Bălan este acum în afara oricărui pericol și a postat prima fotografie pe Instagram, însoțită de un mesaj care îți face pielea de găină, instantaneu. „Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetiţa, Clara Maria, în braţe, după două zile de luptă ca să trăiesc. Va mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Şi mulţumesc din inimă doctorilor care mi-au salvat viaţa! Ceea ce mi s-a întâmplat mie se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri. Se numeşte embolie amiotică, iar medicii au fost promţi şi imediat au intervenit şi au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc!”

 

Andreea Bălan, prima poza cu fetița, de pe patul de spital

Andreea Bălan, prima poza cu fetița, de pe patul de spital

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator imediat după naștere

 

Mesajul vine la 48 de ore după ce a suferit un stop cardio-respirator. Timp de un minut, inima solistei a încetat să mai bată, iar medicii au resuscitat-o. VIVA! a aflat cu exactitate firul evenimentelor, relatând totul în cursul zilei e azi:

„Andreea a intrat în stop cardio-respirator la un minut sau două după ce fetișța a venit pe lume. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, erau șanse foarte mari să pățească ceva rău. Medicii au resuscitat-o. George, soțul ei, nu se afla în sala de nașteri, dar vedea totul de pe fereastră… După ce au reușit să o stabilizeze, Andreea a fost mutată la terapie Intensivă. De atunci, nu și-a văzut fetița, decât pe telefon, în filmările pe care i le-a arătat George. E posibil ca în cursul zilei de azi să fie mutată într-un salon normal. În cursul zilei de ieri a începur să miște mâinile și picooarele și să vorbească, puțin, iar în cursul zilei de astăzi se vede clar o îmbunătățire a tuturor funcțiilor. Acum comunică foarte bine”, au povestit pentru VIVA! surse din apropierea familiei.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: