Esti aici
Acasa => Monden => Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor. „Am lovit cu toată forța mea”

Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor. „Am lovit cu toată forța mea”

Andreea Antonescu a fost eliminată din competiția Survivor România după ce a fost votată de către colegii ei. Chiar dacă parcursul ei a fost unul scurt, Faimoasa a dezvăluit că nu știe dacă ar mai fi rezistat fizic în competiție. Ba chiar pe unul dintre trasee s-a și accidentat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii de la Survivor România o considerau pe Andreea Antonescu veriga slabă. În momentul în care au pierdut unul dintre jocurile pentru imuninate și au fost nevoiți să se voteze între ei, aceștia au nominalizat-o spre eliminare pe componenta trupei Andre.

Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor. „Am lovit cu toată forța mea”Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor. „Am lovit cu toată forța mea”

În urma nominalizărilor colegilor ei, Andreea Antonescu a părăsit competiția Survivor România. Cântăreața a dezvăluit că oricum nu crede că mai rezista fizic și a și arătat rezultatul unei accidentări pe unul drintre traseele din Republica Dominicană.

Din punct de vedere fizic, nu. Ar fi urmat o perioadă în care eu n-aș fi putut să mai intru pe traseu deloc. Și chiar vreau să vă arăt, în urma traseului pe care eu l-am avut, cu ciocanul..așa arată degetul meu. Și nu e unghie falsă și nu e dat cu ojă. Țineam de mânerul ciocanului și în momentul în care am lovit, cu toată forța mea, mi-am prins degetul între mânerul de la ciocan și peretele de rigips”, a declarat Andreea Antonescu pentru WOWbiz.

Andreea Antonescu, accidendare la Survivor

Andreea Antonescu a mărturisit că, în ciuda accidentări, a continuat să dea tot ce-i mai bun din ea pe traseul de la Survivor. Aceasta a fost mânată de ambiția de a ajunge la final.

Citește și: Boala neștiută de care suferă Andreea Antonescu de la Survivor:„Era traumatizată, a fost diagnosticată cu…”

Citește și: Cine este fostul soț al Majdei de la Survivor.Ce s-a întâmplat cu J. Yolo, tată fetiței sale

Citește și: Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian a acuzat-o că l-a înșelat:„Am fost mințită un an de zile”

Citește și: Cum s-au cunoscut jurații de la Chefi la Cuțite. Scărlătescu:„Pe Sorin nu îl știam personal, de Florin nu auzisem”

Și cu toate astea, am dat în continuare, am văzut instant cum unghia s-a făcut mov…am dat foarte tare pentru că mi-am dorit măcar să ajung la final. Nu mi-ar fi plăcut să stau pe banca de rezerve, doar de dragul de a mă vedea la Survivor. Acesta a trebuit să fie finalul”, a continuat cântăreața.

Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor

Andreea Antonescu a fost nominalizată pentru a
treia oară consecutiv, iar publicul nu a mai salvat-o de această dată.

Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a spus Andreea Antonescu, după ce a aflat că a fost eliminată.

Aceasta a spus că se aștepta la voturile colegilor
și că nu a fost nicio surpriză.

„Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează.

Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare”, a mai mărturisit Andreea Antonescu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: