Esti aici
Acasa => Monden => Andra, apariție wow pe scena Sălii Palatului! Și-a schimbat look-ul și a afișat ținute îndrăznețe / FOTO

Andra, apariție wow pe scena Sălii Palatului! Și-a schimbat look-ul și a afișat ținute îndrăznețe / FOTO

Mai bine de trei luni s-a pregătit Andra pentru seria grandioasă de trei spectacole, pe care le susține azi, la Sala Palatului. Andra și-a uimit fanii când a intrat pe scenă, grație look-ului îndrăzneț.

“Bine ați venit la Aievea. Vă iubesc” – au fost primele cuvinte ale Andrei, la scurt timp după începerea concertului de la Sala Palatului. Artista a pregătit celor 4 mii de fani un spectacol incendiar, cu dansatori, coregrafie, lumini și lasere, dar mai ales costume… total atipice, dacă ar fi să ne gândim la stilul ei vestimentar uzual.

O apariție demnă de un eveniment muzical din America! Un look extrem de bine pus la punct, rochia din paiete, în nuanțe pastel, accesorizată cu pene, fiind o piesă imposibil de trecut cu vederea. Spectatorii au remarcat imediat și schimbarea făcută de Andra la nivelul părului, ea optând pentru extensii, în cadrul acestui show. Concertul a început în forță, cu piesa Mi-ai luat mințile, iar vedeta i-a avyut drept invitați pe Connect-R, Irina Rimes și Alex Velea, în prima parte a spectacolului.

Cristina Pîrvu

Foto: Vlad CHIREA

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: