Esti aici
Acasa => Monden => Anca Sigartău și fiul ei, Teo, au părăsit competiția Asia Express!

Anca Sigartău și fiul ei, Teo, au părăsit competiția Asia Express!

Aseară, de la Asia Express, unul dintre cele mai urmărite reality show-uri, a plecat poate cel mai simpatizat cuplu – cel format din actrița Anca Sigartău și fiul ei, Teo.

Ediție cu surprize marți seară, în Asia Express, pe Drumul Elefantului, dar și cu o veste tristă și inevitabilă – Anca Sigartău și fiul ei, Teo, au părăsit competiția. Vedetele au avut de îndeplinit o ultimă probă de foc pentru a obține imunitatea în prima etapă din India. Aceștia au fost serviți cu un preparat indian tradițional, extrem de picant, pe care l-au mâncat ca în familiile hinduse – cu mâna, de pe o frunză. ”Nu mai puteam să respir. Oribil!”, a spus Cocuța, care a cerut ajutorul medicului. Cu toate acestea, cuplul Bogdan Boantă-Cocuța a fost chiar cel care a reușit să ajungă primul la punctul de oprire și să adjudece cea de-a doua imunitate a etapei. ”N-am mai trăit așa emoții! Adrenalina a fost foarte mare”, a spus Bogdan cu lacrimi în ochi, chiar înainte să se alăture echipei formate din Ana Morodan și Teleșpan la hotel.

Pentru restul vedetelor, emoțiile au continuat. În vreme ce Anca Sigartău, Teodor, Jojo și Paul Ipate s-au calificat automat în cursa pentru ultima șansă, din cauza faptului că au ajuns pe ultimele două locuri, iar CRBL și Oase au fost nominalizați de către colegii de cursă, însă, în cele din urmă, au fost salvați. Din păcate, Anca Sigartău și Teo nu au mai reușit să țină pasul cu colegii lor, fiind în cele din urmă eliminați din cursa pentru marele premiu. Vestea le-a fost dată de Gina, care i-a anunțat, cu ochii în lacrimi, că elefentul din cutie este roșu…

Seara de ieri a adus însă o nouă surpriză – Șerban Copoț a primit un nou coleg „de suferință”, pe George Vintilă, cei doi intrând în cursă cu forțe proaspete.

Șerban Copoț concurează acum alături de George Vintilă

O veste neașteptată din partea Ginei Pistol a schimbat situația clasamentului: Șerban Copoț s-a întors în competiție pentru o a doua șansă, alături de un nou coechipier, George Vintilă: ”Este tot ceea ce pot să admir eu la un om în ceea ce privește viața în sine și felul de a o trăi. Este un om care joacă după reguli. Sunt foarte bucuros și sunt convins că vom face o echipă bună!, a spus Șerban.

”Întotdeauna am fost însetat de noi experiențe! Asia Express este o provocare fizică, dar și una psihică, ce te aruncă într-un mediu cu totul și cu totul nou în care ai parte de aventură și situații extreme. Este exact genul meu de competiție. În Șerban descopăr un super coechipier, un om dinamic, bine pregătit, un tată cool și cel mai important, un super om”, a mărtursit George Vintilă.

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: