Esti aici
Acasa => Monden => Anca Serea a născut o fetiță! Vedeta a devenit mamă pentru a șasea oară

Anca Serea a născut o fetiță! Vedeta a devenit mamă pentru a șasea oară

Așteptarea a luat sfârșit! Anca Serea a născut o fetiță perfect sănătoasă azi, pe 14 august. Micuța e așteptată de cei cinci frățiori ai ei. Vedeta a devenit mamă pentru a șasea oară, iar micuța a echilibrat balanța: acum, în familia Sînă-Serea, sunt trei fete și trei băieți!

Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară, iar micuța Leeah, așa cum a declarat mămica ei că se va numi, care a mărit familia la 8 membri, a venit pe lume în cursul acestei zile, spre fericirea părinților ei. Deși are experiență într-ale maternității și, la fel ca și la celelalte nașteri, Anca Serea a fost fit și a purtat pantofi cu toc până în ultimul moment, de data aceasta sarcina nu a decurs la fel de simplu: 

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen”, spunea Anca Serea cu puțin timp înainte de a naște. Probabil că, odată cu această declarație, cei care sunt curioși să afle dacă frumoasa brunetă și-a propus să mai aibă copii au primit și răspunsul.

Probabil, aceasta este ultima sarcină a Ancăi Serea…

Mai mult ca sigur, Anca Serea, care a depășit de mult statutul de „mamă-eroină”, se va opri aici. În plus, dat fiind că numărul membrilor familiei a ajuns la 8, prioritatea lor va fi acum căutarea unei case mai încăpătoare. Până atunci însă, proaspăta mămică și familia ei sărbătoresc venirea pe lume a micuței Leeah.

Leeah este un nume de origine evreiască, rar întâlnit în România, iar onomastica se sărbătorește pe 1 ianuarie. Dat fiind că este vorba despre prima zi a anului, Leeah înseamnă un început rapid, o decizie rapidă, dar și fată agilă, rapidă, cu figură graţioasă. Este o persoană care se îngrijorează întotdeauna de soarta celor dragi, mai mult decât de propria soartă.

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți de aproape 4 ani și au împreună 4 copii

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise Petru și Leeah, nou născută. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, dar, din păcate, a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015.

Foto: Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: