Esti aici
Acasa => Monden => Anamaria Prodan, petrecere de lux în Dubai cu ocazia zilei de nume. Ce cadouri a primit

Anamaria Prodan, petrecere de lux în Dubai cu ocazia zilei de nume. Ce cadouri a primit

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Vineri, 7 ianuarie, vedeta și fiica sa, Rebecca Ioana și-au sărbătorit ziua de nume, iar cu această ocazie, impresara a organizat o petrecere de zile mari în Dubai. Cum a fost surprinsă fosta prezentatoare tv și ce cadouri a primit de la cei dragi?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Impresara trece prin momente dificile după ce a anunțat că divorțează de soțul său, Laurențiu Reghecampf. Chiar și așa, agentul FIFA a dat dovadă că este o femeie puternică și că poate trece peste orice cumpănă, atâta vreme cât are copiii lângă ea.

Anamaria Ionela Prodan și fiica sa, Rebecca Ioana sunt sărbătorile familiei, iar cu ocazia sărbătoarei Sf. Ioana, impresara a organizat o mare petrecere în Dubai, alături de prieteni. Evenimentul a fost organizat într-o locație exclusivistă din Dubai.

Citește și: Cine e influencerul cu care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai.Se cunoaște cu Paris Hilton

Citește și: De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov:„I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot”

Citește și: Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul:”Viața mea merge înainte frumos”

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Anamaria Prodan de Crăciun:„Te iubesc”

Anamaria Prodan petrecere de lux în Dubai cu ocazia aniversării sale

Anamaria Ionela și Rebecca Ioana sunt sărbătoritele familiei Prodan. Vineri, de Sf. Ioan, cele două și-au sărbătorit ziua de nume, iar cu această ocazie vedeta a mărturisit că va petrece în compania prietenilor apropiați într-o locație de lux din Dubai.

De asemenea, Anamaria a declarat că nu mai organizează petreceri fastuoase de ziua ei de nume, deoarece mama ei nu mai este în viață. Bebeto a fost primul care i-a spus ”la mulți ani” impresarei. În ceea ce privește cadourile, vedeta a spus că nu prea primește cadouri de la prieteni deoarece aceștia stiu că este o persoană pretențioasă. Chiar și așa, Anamaria Prodan a primit un parfum arăbesc în valoare de mii de euro, din partea unui prieten.

După ce mami a murit n-am mai petrecut așa cum petreceam în trecut de Sf. Ioan. Nu mai este cum era, marea petrecere era a mamei mele. Pentru mama era cea mai frumoasă sărbătoare. Se strângeau toți cântăreții de muzică populară sau muzică ușoară, toți prietenii mamei și era așa un festival, era foarte frumos. Nu-mi doresc nimic, am tot ce îmi doresc. Am primit acum cinci minute un parfum superb’‘, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan, semn de la mama sa, Ionela Prodan

Anamaria Prodan a lansat la sfârșitul anului trecut două cărți despre viața sa. Deși în momentul de față trece printr-o perioadă dificilă din cauza divorțului de Reghe, Anamaria Prodan a declarat că mama ei i-a apărut în vis mereu atunci când îi este greu.

„Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune. Mă simt atât de liniștită astăzi căci moment mai bun pentru această lansară nu putea să vină pentur că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei’, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Anamaria Prodan îi simte lipsa mamei ei

Vedeta era foarte apropiată de mama sa, regretata Ionela Prodan. Cele două comuncau des, iar de fiecare dată când avea nevoie de un sfat, impresara mergea la ea. Din păcate, interpreta de muzică populară s-a stins din viață în 2018, iar viața Anamariei s-a schimbat foarte mult.

„Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis mi-a spus: Gata, ridică-te și mergi mai departe. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut în această dimineață să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea,. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate’, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: