Esti aici
Acasa => Monden => Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe: „Ne mai şi certăm”

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe: „Ne mai şi certăm”

Încă de când au apărut primele zvonuri legate de divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a negat cu vehemență aceste informații. Recent, a făcut noi declarații despre căsnicia ei și a lui Reghe, admițând că se mai ceartă și ei câteodată, dar asta nu înseamnă că va divorța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, au tot apărut zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar divorța. De asemenea, s-ar fi zvonit că Reghe i-ar fi fost infidel soției lui. Ambele speculații au fost negate cu vehemență de către Anamaria Prodan. Încă de la început, aceasta a spus că ea nu are bărbat de lăsat și prin urmare, nu va divorța.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe: „Ne mai şi certăm”Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe: „Ne mai şi certăm”

Recent, după ce a ieșit de la DNA, unde a fost pentru că a fost audiată ca martor în dosarul în care sunt cercetați acționarii Clubului de fotbal Rapid, impresara a făcut noi declarații despre căsnicia ei și a lui Laurențiu Reghecampf. Și de această dată, impresara a spus că divorțul nu este o varianță pentru ea, chiar dacă mai există și certuri în cuplu.

Citește și: Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public:„Să nu-l plângă nimeni”

Citește și: Anamaria Prodan a fost audiată la DNA! Primele declarații:„Eu am fost martor”

Citește și: Cum arată Roxana, fiica lui Giani Kiriță, și cu ce se ocupă:„Vreau să devin cunoscută”

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:„Atunci când ne întâlnim…”/ EXCLUSIV

Anamaria Pordan: „Ne mai şi certăm”

Anamaria Prodan a mai spus încă o dată că ea nu are bărbat de lăsat și prin urmare, nu are de gând să divorțeze de Laurențiu Reghecampf. Aceasta a spus că doar soarta îi poate despărți, afirmând și că Reghe este „soarele familiei”.

Bine că nu are prezenţe masculine! Cred că nici atunci nu ar fi o problemă. Ana Maria Prodan n-o sa divorţeze. Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matriţa bărbatului perfect. Soţul meu este la muncă, în momentul ăsta, nici măcar nu e în România. Ne mai şi certăm, că nu suntem din porţelan. Eu sunt mai vulcanică. Soarta (n.r. – cine o poate despărţi de Reghecampf) El este soarele familiei, este ceva unic” a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre tinerele cu care a fost văzut Reghe

Anamaria Prodan nu a ezitat să își spună părerea despre genul de tinere care ar fi fost surprinse în compania lui Laurențiu Reghecampf în Delta Dunării. Pe de altă parte, impresara a spus că dacă ea s-ar duce să le bată pe respectivele domnișoare, asta ar însemna că a decăzut.

Adică dragostea pe care el o afişează şi o are fata de noi. Domnişoarele care sunt de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă. Alte femei stau la masă. Dacă eu mă pretez să mă duc să bat orice domnişoara siliconată, nesiliconată, înseamnă că eu am decăzut. E foarte greu dacă trăieşti o viaţă sub masă să vrei să stai dintr-o dată la masă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: