Esti aici
Acasa => Monden => Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: „Am luptat ca noi să ne căsătorim”

Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: „Am luptat ca noi să ne căsătorim”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamps trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme și, deși începutul relației lor este unul controversat, vedeta și-l asumă pe deplin. Anamaria a recunoscut că a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție ca ei să fie împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum se înțeleg bine, dar relația dintre Anamaria Prodan și Mariana, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, a fost una cu scântei, în urmă cu un dceeniu. Mai mult, convinsă fiind că sexy-impresara i-a furat bărbatul, femeia a acuzat-o public pe Anamaria de amatlâc și de faptul că antrenorul i-a cerut divorțul din cauza ei.

Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: "Am luptat ca noi să ne căsătorim"Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: "Am luptat ca noi să ne căsătorim"

Prodanca a refuzat să vorbească despre acest subiect delicat, până acum, dar iată că a recunoscut faptul că ea a fost cea care a grăbit divorțul dintre Laur și Mariana, femeia alături de care antrenorul are un băiat pe nume Luca, acum în vârstă de 19 ani Întrebată dacă ea a fost cea care l-a despărțit pe Reghe de soție, vedeta a răspuns: ”Cumva, dacă e să o iei așa, ad litteram, da.  Noi ne-am întâlnit după 13 ani, într-o vineri și luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este, eu eram divorțată. Mi-a explicat că de mulți ani (el și soția lui) nu mai au niciun fel de legătură. Și am spus ce facem? Ne-am pierdut o dată cu mulți ani în urmă, ne pierdem și a doua oară? Luni, răspunsul lui a fost da, ne vom căsători. Și de atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a declarat Anamaria Prodan la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Anamaria Prodan a rămas însărcinată cu Reghe imediat

Anamaria Prodan și Laurențiu reghecampf formează un cuplu de 12 ani, dar puțini sunt cei care știu că cei doi au mai fost o dată impreună, pe vremea când aveau doar 20 de ani… Apoi, s-au reîntâlnit după alți 15 și se pare că sunt nedespărțiți. Revenind la acuzațiile despre divorț, Mariana a oferit detalii picante, în urmă cu un deceniu, despre despărțirea de antrenor: ”Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. A zis că nu mai merge, că nu ne mai potrivim, că trebuie să divorțăm pentru că Anamaria este însărcinată”.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie”

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: