Esti aici
Acasa => Monden => Ana Morodan și-a făcut operații estetice. Transformarea este de-a dreptul spectaculoasă!

Ana Morodan și-a făcut operații estetice. Transformarea este de-a dreptul spectaculoasă!

Cea mai cunoscuscută și cea mai de succes bloggerițe din România, Ana Morodan și-a făcut operații estetice și acum, la puțin timp la întoarcerea de la filmările pentru Asia Express, a apărut cu o siluetă de vis.

Ana Morodan a fost mereu o frumusețe atipică raportat la criteriile existente mai ales în showbiz-ul românesc. Cu forme ușor rubensiene, minionă, bloggerița a fost mereu o prezență conștientă și asumată. După întoarcerea din Asia Express, însă, ea s-a expus public cu o nouă siluetă. Perfectă. Despre toate acestea, Ana a vorbit într-o postare în care anunța și prezența ei într-un proiect grandios al publicației ”Decât o revistă” – ”100 de oameni pentru România de mâine”.

Ana și-a făcut operații estetice atât la față, cât și la corp, responsabil pentru transformarea ei fiind, pe lângă regimul drastic din Asia Express, medicul estetician Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu.

Mai mult, în aceeași postare, bloggerița a recunoscut că apelează în mod frecvent la Photoshop pentru a obține imaginile perfecte pentru care primește, invariabil, mii de like-uri.

”De data asta nu am avut nevoie Photoshop. Pentru că în ajutorul meu a venit soarta. M-a schimbat destinul la fata si trup, iar prin destin I mean câteva proceduri executate impecabil de Dr. Stan Constantin, la măiestria lui Sorin Stratulat care m-a transformat în această Marilyn Monroe de Vama Nădlac, și două luni în Asia Express, care, până acum, este cea mai chinuitoare dietă pe care am ținut-o cumva involuntar în această viață”, a spus Ana Morodan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan) on

De altfel, din cele două imagini alăturate se poate vedea că transformarea este radicală și uluitoare. Intervențiile vizibile sunt cele din zona bustului, a coapselor și a brațelor, iar, la față, buzele sunt cele care au beneficiat de intervenția esteticianului.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: