Esti aici
Acasa => Monden => Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu. E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu. E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu soțul ei, Alexandru Ciucu. Este pentru a doua oară când artista face asta, după apariția zvonurilor legate de un așa-zis divorț. Acum, întrebarea care stă pe buzele este dacă s-au despărțit sau nu cei doi. Niciunul dintre ei nu a oferit nicio declarație în acest sens, dar gestul vedetei le-a dat de gândit admiratorilor lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu. Îndrăgita cântăreață și-a luat toți fanii prin surprindere cu acest gest, chiar de la începutul anului. Ceea ce i-a făcut pe internauți să-și ridice semne de întrebare e și faptul că nu este pentru prima dată când artista acționează în acest mod. A făcut la fel și în vara anului 2021, după zvonurile divorțului.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ocupă din nou primele pagini ale ziarelor. Fanii lor au început să intre la bănuieli, după ce ea a șters toate imaginile în care apare și soțul său. Gestul ei nu a trecut neobservat, mai ales că, înainte cu câteva luni, au apărut mai multe zvonuri despre divorț.

Citește și: Cât plătesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pentru școala fiicelor.Carolina și Raisa învață la privat

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună, alături de fetițe.Au pozat ca o familie

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile:„Ai mei nu au știut”

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește cu iubitul ei, Cristi Pitulice:„Nu vrem o nuntă mare”

Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu

În ultima vreme, căsnicia Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu a stârnit numeroase controverse din cauza apariției unor imagini și informații pe surse. Acestea ar susține faptul că mariajul lor ar fi pe butuci, potrivit ciao.ro. Cântăreața nu a comentat în niciun fel aceste speculații, însă, gestul ei de acum poate lăsa loc de interpretări. Vedeta a șters toate pozele cu creatorul de modă, lucru observat imediat de către internauți.

Speculațiile au început să apară atunci când Alexandru Ciucu ar fi fost văzut singur într-un club de la mare, în vara anului 2020. Din acel moment, el și Alina Sorescu au făcut o mulțime de lucruri pentru a dezminți zvonurile și pentru a demonstra că nu au divorțat.

Acum, însă, Alina Sorescu creează din nou confuzie în rândul fanilor. Artista a decis să șteargă toate pozele cu soțul ei, Alexandru Ciucu. Este pentru a doua oară când face asta. A procedat la fel și în vara lui 2021. La acea vreme, ea a negat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit și drept dovadă a postat ulterior și alte imagini. În prezent, însă, imaginile nu se mai află pe contul oficial al vedetei.

Alina Sorescu, reacție după zvonurile divorțului

De câteva luni, întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor este dacă Alina Sorescu divorțează sau nu de Alexandru Ciucu. Totul a pornit după ce, în toamna lui 2021, au apărut primele zvonuri. Acestea ar fi început după o escapadă pe care creatorul de modă ar fi avut-o la mare, fără ca soția lui să fie prezentă. Atunci, cântăreața oferea doar câteva declarații evazive în acest sens.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta.

Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie.”, spunea Alina Sorescu atunci, conform sursei menționate anterior.

Tot atunci, cântăreața explica și motivul pentru care nu l-a însoțit pe Alexandru Ciucu la mare. Spunea că nu se simte deranjată de bârfe și că „lumea mondenă e mică”.

„Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, mai transmitea ea.

Sursă foto: Instagram, Arhivă

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: