Esti aici
Acasa => Monden => Alina Binder, soția fostului principe Nicolae, este o gravidă elegantă. Poartă tocuri de 10 centimetri și ținute feminine

Alina Binder, soția fostului principe Nicolae, este o gravidă elegantă. Poartă tocuri de 10 centimetri și ținute feminine

Alina Binder este însărcinată în ultimul trimestru, urmând să nască în primăvara anului 2022 pentru a doua oară. Soția fostului principe Nicolae este o gravidă sexy, care nu a renunțat la tocuri cui pe perioada sarcinii și asta pentru că burtica ei nu este proeminentă, iar Alina se simte excelent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Principele Nicolae și Alina Binder au anunțat, de Sf. Nicolae, că vor deveni părinți pentru a doua oară. La fel ca și prima oară, când au făcut anunțul pe 1 iunie, cei doi soți au ales un moment special pentru a împărtăși minunata veste. Bebelușul va veni pe lume în primăvara acestui.

La fel ca la prima sarcină, fostul principe nu a dat detalii despre sexul sau numele bebelușului.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe soția fostului principe Nicolae al României și se poate lesne observa din fotografii cât de bine arată Alina Binder!

Alina Binder, soția fostului principe Nicolae, este o gravidă elegantă

Cei doi soți, fără fiica lor Maria-Alexandra, au mers împreună în vizită la niște prieteni. Cât timp fostul principe a parcat mașina, Alina a așteptat pe trotuar, lâsând să se vadă faptul că pentru ea cea de-a doua sarcină nu reprezintă o perioadă dificilă.

Cu un pardesiu lung și un pic larg, îmbrăcată cu o rochie midi și botine cu toc înalt, Alina Binder nu părea deloc a fi o femeie însărcinată, cu atât mai mult în ultimele luni de sarcină.

Citește și: Cum a cerut-o în căsătorie fostul Principe Nicolae pe Alina Binder: ‘Abia după ce familia ei a spus DA a fost cea mai mare provocare’

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii’

Citește și: Gina Pistol și Smiley, imagini din prima vacanță alături de fetița lor, Josephine:„O aștept de-o viață!’

Alina Binder și Principele Nicolae s-au căsătorit în 2018

‘Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre… De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună’, a declarat Nicholas Medforth-Mills, despre Alina, în momentul în care a anunțat public cererea în căsătorie.

Alina Binder nu este străină de lumina reflectoarelor. În urmă cu câţiva ani, a fost iubita fiului fostului lider PNL, Vasile Blaga, de care s-a despărţit în 2016.

Absolventă a unei universităţi din Germania şi a ASE, Alina Maria Binder lucrează ca PR la o companie din domeniul aviaticii.

În copilărie, a urmat cursurile Școlii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti și, ulterior, terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale.

foto: Facebook Alina-Maria de Roumanie

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: