Esti aici
Acasa => Sanatate => Alfred Kammer, FMI: revenirea economiei depinde de vaccinare

Alfred Kammer, FMI: revenirea economiei depinde de vaccinare

Reading Time: 2 minute


Revenirea economică depinde de vaccinare, iar România are una dintre cele mai mari rate de vaccinare anti-Covid din lume, a declarat Alfred Kammer, Director of the European Department at the International Monetary Fund, la conferința online de prezentare a raportului FMI Regional Economic Outlook (REO) for Europe: Corporate Liquidity and Solvency in the COVID-19 Pandemic and the Role of Policies

Alfred Kammer a arătat că pandemia a provocat cea mai gravă contracție globală în timp de pace de la Marea Depresiune din anii ’30, iar criza a avut un impact imens asupra vieții și mijloacelor de trai.

“Valul din toamnă al pandemiei, mutațiile virusului din ce în ce mai răspândite și cu blocări reînnoite și necesare în toată Europa arată clar că suntem încă în mijlocul crizeiSituația rămâne în continuare extrem de incertă. Se vede insă lumina de la capătul tunelului, având în vedere că au fost dezvoltate un număr tot mai mare de vaccinuri extrem de eficiente, producția de vaccinuri a crescut iar vaccinarea populației a accelerând. Cu toate acestea, va rămâne o cursă incertă între vaccinări și virus”, a declarat Alfred Kammer, la conferința organizată de BNR.

The post Alfred Kammer, FMI: revenirea economiei depinde de vaccinare appeared first on Revista Biz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: