Esti aici
Acasa => Monden => Alexandru Arșinel a fost externat, dar va fi operat la inimă, duminică: „Mi s-a montat un stent”

Alexandru Arșinel a fost externat, dar va fi operat la inimă, duminică: „Mi s-a montat un stent”

Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Recent, marele actor s-a întors acasă, după ce a trecut printr-o nouă intervenție. El a povestit că i s-a montat un stent pentru puls, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Artistul va ajunge din nou în unitatea medicală, duminică, pentru a fi operat la inimă. Iată declarațiile maestrului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Anunțul a fost făcut chiar de către marele artist. Nu va sta însă mult, pentru că, după doar câteva zile, va fi nevoit să se întoarcă în unitatea medicală. Maestrul a povestit că duminică va ajunge pe masa de operație, pentru o intervenție la inimă. Speră că astfel problemele nu-i vor mai afecta la fel de mult sănătatea.

În urmă cu câteva zile, Alexandru Arșinel a fost internat din nou în spital. A ajuns atunci la unitatea medicală Monza din Capitală. A fost un an greu pentru maestru, după ce, la începutul lui 2021, a fost infectat cu COVID-19. De atunci, problemele de sănătate i-ar da mari bătăi de cap. El spunea că a apelat la ajutorul medicilor și pentru că inima lui ar avea nevoie de o intervenție.

Citește și: Alexandru Arșinel va fi operat la inimă, din nou:”Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia”

Citește și: De ce a intrat Alexandru Arșinel în conflict cu Romică Țociu și Cornel Palade:„ Nu i-am dat afară”

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere după moartea artistului:„Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie”

Citește și: Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin:„Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa”

Alexandru Arșinel a fost externat din spital după ce i s-a montat un stent

Atunci, Alexandru Arșinel spunea că se pare că inima lui ar avea nevoie de o „reparație generală”. De aceea, de această dată a ales să apeleze la medicii de la spitalul Monza. El crede că organismul i s-ar fi dereglat după ce, în urmă cu mai multe luni, a avut COVID-19.

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a precizat Arșinel pentru impact.ro, în urmă cu câteva zile.

Ieri, Alexandru Arșinel a trecut printr-o intervenție delicată, în care i s-a montat un stent pentru puls. Ulterior, el a fost externat din spital. Artistul nu va sta foarte mult timp acasă, pentru că duminică se va întoarce în unitatea medicală. Atunci, maestrul va fi operat la inimă.

„Azi mi-au dat drumul acasa dupa intervenția de ieri cand mi s-a montat un stent pentru puls. Duminică ma întorc în spital pentru operația pe inima”, a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Alexandru Arșinel: „Probabil că Stela mă caută”

În urmă cu câteva zile, după ce a fost internat, Alexandru Arșinel a oferit primele declarații în acest sens. Actorul spunea că parcă s-ar fi abătut un blestem asupra lui, pentru că perioada aceasta din an îl prinde cu probleme personale, atunci când vrea să facă lucruri în memoria Stelei Popescu.

„Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, declara Alexandru Arșinel pentru sursa menționată.

Sursă foto: Captură ecran

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: