Esti aici
Acasa => Monden => Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor! Cu ce vedetă s-a antrenat

Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor! Cu ce vedetă s-a antrenat

Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor România 2021, se pare, artista luând foarte în serios competiția. Iată cu ce vedetă s-a antrenat pentru a-și depăși limitele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan face parte din grupa Faimoșilor la Survivor România și este decisă să-și depășească toate limitele pentru a ajunge cât mai sus în competiție și, de ce nu?, pentru a câștiga.

Alexandra Stan a intrat în competiția Survivor România 2021 alături de Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Ana Porgras. Aceștia sunt Faimoșii care vor lupta pe traseele din Republica Dominicană în cel de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor România”.

Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor! Cu ce vedetă s-a antrenatAlexandra Stan e decisă să câștige Survivor! Cu ce vedetă s-a antrenat

Alexandra Stan, antrenată de Cristina Nedelcu pentru Survivor România 2021

Deoarece competiția se anunță de pe acum a fi una acerbă, Alexandra Stan s-a pregătit intens pentru Survivor România 2021. Artista a apelat în acest scop la gimnasta Cristina Nedelcu, una dintre vedetele Exatlon, care a ajutat-o să se pregătească pentru provocările din Republica Dominicană. Și cum antrenoarea ei este o gimnastă medaliată, obișnuită cu rigorile competiției, artista a avut parte de un antrenament ca la carte.

”Eu aș mai fi vrut să slăbesc (râde n. red.), dar Cristina Nedelcu mi-a spus că trebuie să fiu în formă fizică maximă pentru Survivor. Antrenamentele pe care le-am făcut alături de ea s-au axat pe creșterea forței musculare, m-am alimentat cu atenție, dar m-am pregătit și pentru momentele în care, în Republica Dominicană, nu vom avea de mâncare. Ca să fiu sinceră, până acum un an, când, din întâmplare, am decis să schimb câte ceva în viața mea când vine vorba de mâncare, dacă mi-era foame mă certam cu toată lumea. Apoi, am început să țin post negru în unele zile, mai ales duminica, și m-am mai obișnuit”, a declarat, în exclusivitate pentru Wowbiz, Alexandra Stan, concurentă Survivor România 2021.

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: „Vom urma calea legală”

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil? Cine i-a dat de gol

Citește și: Oana Roman divorțează de Marius Elisei. Bărbatul refuză să-i mai vorbească

Vrea să își învingă fricile

Pe de altă parte, Alexandra Stan a mărturisit că și-a dorit să participe la Survivor România 2021 și pentru a-și depăși limitele și a-și demonstra că e pregătită să facă față oricăror încercări.

”Voi merge acolo din mai multe motive. În primul rând, deși știu că sună a clișeu, chiar dacă nu este pentru mine, vreau să îmi arăt mie că mă pot depăși. Vreau să îmi arăt că sunt o persoană puternică și care, nu din întâmplare, a reușit să treacă prin tot felul de încercări, care mai de care mai grele, de-a lungul timpului. Și, la o adică, simt că sunt pregătită, că dacă voi face foamea, voi rezista…

Și vreau să îmi înfrunt una dintre fricile mele, cea legată de oamenii care nu mă susțin, care din vorbe, încearcă să mă demoralizeze. Vreau să îmi demonstrez că pot lupta și împotriva unora care, poate, sunt mai tari în gură decât am fost eu. Abia aștept să văd cum ne vom descurca, noi, toată echipa Faimoșilor, la Survivor”, a mai spus Alexandra Stan pentru Wowbiz.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: