Esti aici
Acasa => Monden => Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au talent, ne-a oferit detalii despre show-ul din care face parte. Vedeta a vorbit despre ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi, cum a fost primită și cum se înțelege cu colegii de la Românii au talent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra, când  ai  primit  propunerea să faci parte din juriul Românii au talent, cât de repede / ușor te-ai  lăsat convinsă?

Discuțiile cu PRO TV despre acest proiect au început în vara acestui an. Am mai avut discuții și în trecut, însă pentru alte proiecte, despre care nu am considerat în acel moment că mi se potrivesc.

Mereu mi-a plăcut, însă, formatul de televiziune „Românii au talent“, iar atunci când mi s-a propus să dau o probă pentru rolul de jurat în  acest show,  mi-am  zis  că  este momentul pentru o nouă experiență profesională în viața mea. Am trimis o probă producătorilor, le-a plăcut, iar la începutul lunii octombrie (n.r. anul trecut) am revenit în România pentru filmări.

Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIUAlexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Alexandra Dinu, momente intense la Românii au Talent

Dat fiind că filmările au început de ceva timp, care sunt primele tale impresii? Ce te-a emoționat, surprins, până acum?

Mi-a  plăcut  foarte  mult  experiența „Românii au talent“, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții… Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă. Pentru concurenți, acest show este platforma ideală de a-și pune în valoare calitățile.

Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube. Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de harul pe care îl au de la Dumnezeu.

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală:”Cred în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:”M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Apropieri suspecte între Ana Porgras și Zanni, la Survivor.Gestui fostei gimnaste i-a surprins pe toți

Citește și: Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor.Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

Cum se înțelege Alexandra Dinu cu ceilalți jurați de la Românii au talent

Cum te înțelegi cu colegii din juriu? Cum ți-au  făcut  „botezul“?  Având în vedere că ai fost plecată din țară atât  de  mulți  ani,  bănuiesc  că  nu aveai  relații  apropiate  cu  niciunul dintre ei…

Eu am venit într-o echipă unită, o familie consolidată în cei 10 ani de existență ai show-ului, de până la acest moment. Am avut mari emoții la început… Fiecare dintre ei sunt oameni pe care îi admir foarte mult și pe care îi  știam prin prisma realizărilor lor profesionale, oameni care au făcut televiziune, radio, au fost pe scenă. Eu vin din lumea filmului, una mult mai restrânsă, care are un alt gen de magie.

Doar pe Andrei (Smiley) l-am cunoscut personal, în urmă cu câțiva ani, la o petrecere din Los Angeles. Cu restul echipei m-am întâlnit la București, cu o săptămână înainte de începerea filmărilor. M-au primit degajat, cu naturalețe și multă căldură, și vreau să le mulțumesc pentru sfaturile date, pentru toată susținerea pe care mi-au acordat-o în această etapă a filmărilor.

Sursa foto: Hepta, arhiva personală, PR

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: