Esti aici
Acasa => Monden => Alex Velea, mesaj de susținere pentru protejatul lui, Zanni: „Campionu’ Survivor!”

Alex Velea, mesaj de susținere pentru protejatul lui, Zanni: „Campionu’ Survivor!”

Alex Velea este ca un tată pentru Zanni și nu pierde nicio ocazie să-și arate susținerea pentru protejatul lui, aflat la Survivor. Atât el, cât și Antonia îl consideră pe artist un membru al familiei lor și se bucură pentru fiecare succes al lui Zanni în competiția din Republica Dominicană. Mai mult, Alex îl consideră deja câștigător.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe Alex Velea și pe Zanni îi leagă mai mult decât o simplă colaborare profesională. Povestea emoționantă a Faimosului de la Survivor, care a copilărit la orfelinat în condiții greu de descris, a impresionat o țară întreagă, la fel și ambțiția sa de a reuși în viață. Cel care i-a dat o mână de ajutor lui Zanni încă de la început este Alex Velea, care l-a primit și în familia sa muzicală, dar și în familia proprie. Acum, artistul i-a transmis protejatului său un mesaj emoționant de susținere.

Alex Velea, mesaj de susținere pentru protejatul lui, Zanni: "Campionu' Survivor!"Alex Velea, mesaj de susținere pentru protejatul lui, Zanni: "Campionu' Survivor!"

Alex Velea, mesaj de încurajare pentru Zanni la Survivor

Atât Alex Velea, cât și Antonia l-au susținut activ, pe conturile lor de socializare, și nu numai, pe Zanni, protejatul lor. Războinicul îi datorează, de altfel, lui Velea și cariera sa, acesta fiind cel care l-a descoperit și i-a îndrumat pașii în muzică. Recent, artistul i-a transmis lui Zanni un mesaj de susținere în competiția din Republica Dominicană, susținând că îl vede pe Zanni câștigător.

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună: „Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic”

Citește și: Ce face Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent, cu premiul de 120.000 de euro: „Visul meu este să…”

Citește și: Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor: „Nu oricine reușește să…”

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major’

Citește și: Fulgy
s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan: ‘Sunt
plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină’

„Campionu’ Survivor! Leu! Zi-le, campionule!”, a scris Alex Velea, pe contul său de Instagram.

De altfel, și Antonia îl susține necondiționat pe Zanni, despre care are numai cuvinte bune de spus.

„Zanni e făcut să lupte. Mi se pare că e forță. Noi îl votăm în continuare, sperăm să câștige.  El a jucat foarte bine până acum. El e obișnuit să fie singur de mic, i se potrivește perfect acest concurs. El nu a primit educație, nu a avut exemple în viața lui. Și asta nu e o chestie de scuzat pentru comportamentul lui, dar eu cred că el a învățat din greșelile pe care le-a făcut și învață în continuare. El este foarte smart, un om bun care învață”, a spus Antonia despre Zanni.   

Alex Velea crede în forța și ambiția lui Zanni de a câștiga această competiție, după cum a mărturisit într-un interviu recent.

„E un personaj care are ce sa ofere. Omul poate să joace teatru, știe sa cânte, să danseze. E un adevărat entertainer. Trebuie să fii puțin nebun să faci treaba asta (n. red. să participe la Survivor). Și eu am curaj, sunt curajos, dar asta nu aș fi putut să fac. Noi cumva i-am spus să nu iasă în evidență, să își conserve energia, dar nu a făcut așa. Omul merge cu motoarele la maxim.

El e bătăios rău, ne e drag rău de el. Murim de drag când îl vedem la televizor. Sărim toți în aer, și copiii, și nevastă-mea, urlăm, ne și scriem. El e nebunul ăla mișto al grupului. Toată lume îl iubește, vibrează cu el. Merită treaba asta, sper să rămână așa până la final, să nu se certe. Să se certe doar când are dreptate și vrea vrea să își impună punctul de vedere”, a declarat Alex Velea.

Zanni, copilărie de coșmar la orfelinat

A mărturisit că nu a făcut nimic ca să-și cunoască părinții și că pe mama lui a văzut-o doar de două-trei ori în copilărie… Dar asta l-a făcut să devină tânărul ambițios de azi. Iar familia lui este muzica și toți cei care îl iubesc.

„Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți. A fost teribil. Când am mers în alt centru, oamenii de acolo au început să mă învețe diverse lucruri pe care nu le știam. Ei au văzut că eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam.

Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptam să ni se dea ceva de mâncare. Nu a fost greu sau ușor, pentru că nu știam altfel. Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc, nu aveam prieteni. Aici am stat de la 6 până la 14 ani, când m-au dat afară, ca pe un câine. Mi-au dat o geantă, să îmi pun câteva haine, și gata! De acolo am plecat la un alt centru, care te primea cu condiția să continui școala. Am fost la școală până m-au dat afară și de acolo, după doi, trei ani. Nici nu m-au anunțat. Mi-au spus să plec, a mărturisit Zanni într-un interviu emoționant pentru VIVA!

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: