Esti aici
Acasa => Monden => Alex Pițurcă a înșelat-o pe Cristina Ich. Iertarea l-a costat scump pe Piți Jr.: ”Dacă se îndrăgostește de altă femeie, ușa este deschisă”

Alex Pițurcă a înșelat-o pe Cristina Ich. Iertarea l-a costat scump pe Piți Jr.: ”Dacă se îndrăgostește de altă femeie, ușa este deschisă”

Piți Jr. a călcat strâmb, iar Angelina Jolie de România l-a iertat numai după ce tatăl copilului ei i-a cumpărat un cadou de zeci de mii de euro. Alex Pițurcă a înșelat-o pe Cristina Ich, iar aceasta a fost cea care a făcut totul public.

Frumoasa vedetă a dezvăluit pe una dintre rețelele de socializare, cum și-a iertat bărbatul după ce a călcat strâmb. Alex Pițurcă a înșelat-o pe Cristina Ich, iar iertarea l-a costat scump pe fiul fostului selecționer.

După ce s-a zvonit că Angelina Jolie de România, așa cum a fost numită în presă, și-a luat ceas de 30.000 de euro din banii pe care i-a strâns pentru donații, aceasta a elucidat misterul. Ceasul de zeci de mii de euro pe care Cristina Ich îl poartă de la mână este chiar de la Alex Pițurcă, un cadou de iertare, după ce acesta a înșelat-o.

“ «Mi-am luat ceas din banii de donații… » Nu, nu! Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas”, a spus Christina Ich pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Christina Ich a arătat prima poză cu copilul. „E prima și ultima”. Cum arată fiul lui Alex Pițurcă

Reacția Cristinei Ich, după ce a apărut în presă că a fost înșelată

Iubita lui Alex Pițurcă își asumă ceea ce a zis și a mărturisit că îl iubește foarte mult pe tatăl copilului său. În cazul în care iubitul ei se îndrăgostește de o altă femeie, Cristina Ich a spus că nu este dispusă să facă compromisuri și că ușa este deschisă. Cât despre înșelat, Angelia Jolie de România nu este deloc afectată de faptul că Alex Pițurcă s-a dus cu altă femeie.

”Mi-a zis mama că la TV e discutat subiectul cu înșelatul. În afară că îmi iubesc bărbatul foarte mult, asta pentru ce se discută pe la televizor. Am doi bărbați în viața mea. Îl am și pe Noah în viața mea. Dacă un bărbat se îndrăgostește de altă femeie, ușa este deschisă. Nu suntem de neînlocuit și nu suntem stăpâni pe viața cuiva. Compromisurile și efortul de a rămâne cu cineva nemaiexistând dragoste este o pierdere de timp. Nu e cazul la noi. Nu înțeleg de ce sunteți așa afectate. Nu e ca și cum, dacă ar fi făcut-o, v-a înșelat pe voi.”, a spus Cristina Ich.

Citește și: Cristina Ich, la un pas să fie bătută de un rus. Alex Pițurcă a lasat-o singură în aeroport și a plecat spre o altă destinație. „Nu vreți să știți prin câte am trecut”

FOTO: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: