Esti aici
Acasa => Monden => Alex Bodi a ieșit din închisoare, dar este obligat să stea în casă. Cu cine va petrece sărbătorile de iarnă

Alex Bodi a ieșit din închisoare, dar este obligat să stea în casă. Cu cine va petrece sărbătorile de iarnă

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare, însă el se află în arest la domiciliu în aceste momente, motiv pentru care nu va putea părăsi locuința. El a primit acordul instanței de a fi eliberat și plasat în arest la domiciliu, asta deși tribunalul îi respinsese cererea. Curtea de Apel a stabilit ca afaceristul să petreacă sărbătorile de iarnă acasă, spre deosebire de nașul lui, Adrian Tâmplaru, care va rămâne în arest.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă interdicția de a părăsit domiciliul, Alex Bodi mai are câteva restricții. El nu are voie să ia legătura cu nicio persoană implicată în dosar, fie victime, inculpați sau martori.

Alex Bodi a ieșit din închisoare, dar este obligat să stea în casă. Cu cine va petrece sărbătorile de iarnăAlex Bodi a ieșit din închisoare, dar este obligat să stea în casă. Cu cine va petrece sărbătorile de iarnă

Printre numele care apar în dosar seaflă și Silvia Sălăgean, fosta lui soție, care are calitatea de martor. Măsura a fost impusă pentru a asigura parcursul corect al anchetei, împiedicând ca aceasta să fie influențată de eventuală discuții între acuzați și alte părți din dosar.

Alex Bodi va petrece sărbătorile alături de fetițele lui

Vestea bună pentru Alex Bodi este că va putea totuși primi musafiri de sărbători. Cu toate că el nu poate părăsi reședința, avocatul lui, Cătălin Dancu, a declarat că își va chema fetițele la el acasă.

”Vin ambele fetițe la el acasă, de Sărbători”, a dezvăluit avocatul afaceristului pentru Wowbiz.ro.

Avocatul lui Bodi a explicat că regimul acestuia nu-i interzice să-și vadă copiii sau chiar și alte persoane din afara familiei, atât timp cât nu sunt incluse în lista de la instanță. ”Se va găsi o soluție pentru ca fiica lui și a doamnei Sălăgean să-l viziteze de Sărbători fără ca domnul Bodi și fosta soție să intre în legătură directă”, a mai spus Cătălin Dancu.

Anul viitor, Bodi ar putea să scape și de arestul la domiciliu

Măsura arestului la domiciliu a fost luată pentru un termen de 29 de zile, adică până pe 16 ianuarie 2021, după care procurorii pot cere o măsură mai aspră doar în cazul în care afaceristul a încălcat termenii stabiliți de lege.

Citește și:

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori”

Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul: „Locuim împreună de când ne-am cunoscut’

Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”

Altfel, Bodi ar putea cere prin avocatul lui înlocuirea arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. ”Ne gândim la această variantă, o avem în vedere”, a mai spus avocatul Cătălin Dancu.     

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: