Esti aici
Acasa => Monden => Alex Bodi a contestat plasarea în carantină: „S-a considerat nedreptățit”. Care a fost decizia magistraților

Alex Bodi a contestat plasarea în carantină: „S-a considerat nedreptățit”. Care a fost decizia magistraților

Alex Bodi, care a fost săptămâna trecută plasat în carantină instituționalizată, a contestat măsura, convins fiind că a fost nedreptățit. Magistrații s-au pronunțat deja în acest caz!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a fost oprit săptămâna trecută de poliție, întrucât conducea cu o viteză de 104 km/h într-o zonă cu restricții de circulație de 50 km/h și a ajuns într-un centru de carantină pentru că s-a întors recent dintr-una dintre țările cu pericol.

Omul de afaceri a fost dus de autorități într-un centru de carantină, la Hotel Ramada. De asemenea, omul de afaceri s-a ales cu o amendă și i-a fost permisul suspendat pentru 90 de zile.

Citește și: Ce a făcut Andrei Ștefănescu prima dată când a ajuns acasă, după ce s-a vindecat de COVID-19:„A trebuit să mă reobișnuiesc cu tot ce înseamnă familie…”

Pentru că a considerat măsura nedreaptă, Alex Bodi și-a căutat dreptatea în justiție și a contestat măsura. Conform unor surse cancan.ro din mediul judiciar magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală s-au și pronunțat în acest caz: Soluția pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 01 iulie 2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizie.

Citește și: Adelina Pestrițu, adevărul despre chinurile prin care a trecut după rinoplastie:„Mi-a fost greu să suport durerea. Aveam impresia că mi se descompune toată fața”

Alex Bodi nu a contestat și amenda sau suspendarea permisului

În egală măsură, surse din anturajul partenerului Biancăi Drăgușanu au ținut să precizeze că motivul pentru care afaceristul a recurs la această măsură ar fi pentru că oamenii legii l-ar fi obligat să petreacă o nouă perioadă de două săptămâni în carantină, în loc de restul de numai trei zile pe care l-ar mai fi avut de stat în momentul în care a fost oprit.

”S-a considerat nedreptățit. Ne-a spus că a fost băgat în carantină, timp de 14 zile, pe nedrept. A contestat doar actul de plasare în carantină, nu și amenda și suspendarea permisului. Nu cred că o să atace cu recurs această decizie, oricum peste câteva zile se termină perioada de carantină și o să devină din nou un om liber”, a spus un apropiat al lui Alex Bodi pentru sursa citată.

Citește și: Cristi Borcea a la un pas de sinucidere în pușcărie:„Am fost prăbușit, am vrut să iau toate medicamentele!”

Alex Bodi a contestat plasarea în carantină: "S-a considerat nedreptățit". Care a fost decizia magistrațilorAlex Bodi a contestat plasarea în carantină: "S-a considerat nedreptățit". Care a fost decizia magistraților

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: