Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => Aleargă, donează și fii fericit!

Aleargă, donează și fii fericit!

Fă mișcare și o fapta bună! Fie că participi la cursă sau doar îi însoțești pe cei apropiați, poți dona bani pentru MagiCAMP, asociația copiilor cu afecțiuni oncologice O poți face pe www.baneasaforestrun.ro sau chiar în ziua cursei, pe 29 aprilie 2018, direct la organizatori, inclusiv prin formularul 2%.
Copiii sunt bine-veniți la eveniment pentru a-și susține membrii familiei care aleargă la Băneasa Forest Run și pentru a participa la surprizele pregătite la fața locului de către membrii echipei MagiCAMP.
Băneasa Forest Run este o cursă de alergare prin pădure, care se adresează celor pasionați de ceea ce înseamnă mișcare în natură. Alergarea are două probe, de distanțe diferite, crosul de 11 kilometri și proba de semimaraton de 21 de kilometri.

Filosofia Ikigai

Secretele vieții lungi și fericite spune că în ecuația împlinirii sufletești cântărește greu dăruirea, empatia și ajutorul oferit comunității. Atunci când faci bine fără să aștepți ceva în schimb, sufletul se umple de fericire, mulțumire și te simți mai liniștit și mai împlinit. Donând puțin, de fapt, pentru cei care au nevoie înseamnă mult, iar pic cu pic se adună marea!
 
”Suntem foarte bucuroși de oportunitate și le suntem recunoscători organizatorilor pentru că au ales MagiCAMP drept cauză caritabilă susținută oficial la Băneasa Forest Run. Toate fondurile adunate din donații cu această ocazie vor merge către copiii cu afecțiuni oncologice. Și ne dorim nu doar să fim susținuți în cadrul cursei, ci să și susținem efortul celor care aleargă, așa că îi veți vedea pe voluntarii MagiCAMP peste tot unde este nevoie de ei!”, a declarat Mihaela Călinoiu, coordonator MagiCAMP.

Articolul Aleargă, donează și fii fericit! este un articol original Femeia.ro. Copyright 2015 Burda Media Bucuresti. Orice reproducere partiala sau integrala este interzisa fara acordul scris al Burda Media Bucuresti.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: