Esti aici
Acasa => Monden => Aida Parascan, încă o lovitură după ce a pierdut sarcina. Ce spune despre tatăl copilului: „Nu m-a susținut”

Aida Parascan, încă o lovitură după ce a pierdut sarcina. Ce spune despre tatăl copilului: „Nu m-a susținut”

Aida Parascan a trecut, în urmă cu câteva zile, prin momente teribile, după ce a pierdut sarcina. Câștigătoarea Master Chef încearcă acum să își revină și să meargă mai departe. Se pare, însă, că acesta nu este singurul necaz din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Momente dureroase pentru Aida Parascan, după ce, zilele trecute, a anunțat că a pierdut sarcina. Viața câștigătoarei Master Chef nu a fost deloc una ușoară în ultimii ani. Aida a divorțat de primul soț, apartamentul în care locuia cu chirie a luat foc în urma unui scurtcircuit, iar acum sarcina ei s-a oprit din evoluție la cinci luni.

Aida Parascan, încă o lovitură după ce a pierdut sarcina. Ce spune despre tatăl copilului: „Nu m-a susținut”Aida Parascan, încă o lovitură după ce a pierdut sarcina. Ce spune despre tatăl copilului: „Nu m-a susținut”

Acum, Aida Parascan a vorbit, pentru impact.ro, despre ce s-a întâmplat cu iubitul ei în această perioadă, cel care trebuia să îi fie aproape în momentele grele. Se pare că acesta nu a fost lângă ea și că nu a susținut-o în tot acest timp.

Am trecut și trec prin momente dificile, însă bărbatul cu care trebuia să am un copil nu a spus nimic despre asta. Nu m-a susținut în tot acest timp, pentru că nu avea cum. Însă prefer să nu vorbesc despre el”, a spus Aida.

Citește și: Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina:

Citește și: Aida Parascan, detalii șocante după pierderea sarcinii:

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.

Citește și: Adelina Damian, eliminată de la Survivor:

Cum se simte acum Aida Parascan

Aida Parascan are trei copii, iar ei au fost cei care au stat alături de ea în momentele dificile. Chiar și cei mici au fost îndurerați de pierderea sarcinii și au plâns când au aflat vestea, ba chiar au îndemnat-o pe mama lor să meargă să ajute copiii orfani.

Aida a mărturisit că momentan ia medicamente pentru a se putea odihni, dar și că în acest moment nu își dorește să înfieze și că există alte metode de a ajuta copiii.

Acum mă simt obosită, iau medicamente pentru a mă odihni, dar nu sunt calmante. Corpul are nevoie de odihnă, pentru că a suferit o traumă, a fost că o naștere totul. Plus că mi s-a făcut și o anestezie totală și chiuretaj. Copiii au plâns când au aflat. Aseară, Samuel zicea că am putea avea grijă de copiii orfani, pentru că sunt mulți. Momentan, nu îmi doresc să înfiez, acum trebuie să îmi revin, dar există și alte metode de a ajuta copiii”, a declarat Aida.

Aida Parascan: „Am trecut prin iad”

În urmă cu câteva zile, Aida Parascan anunța că a pierdut sarcina și că a trecut prin momente groaznice când a aflat că inima copilului a încetat să mai bată. Fosta câștigătoare Master Chef anunța la acel moment că este recunoscătoare că este în viață și că se poate întoarce la cei dragi.

Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe, în ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat. Inima „îngerașului” a încetat să bată”.

Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc”, a mai spus Aida.

Aida Parascan mai are trei copii, pe Gianina, care are 20 ani, Samuel, de 13 ani, și Emilia, în vârstă de 10 ani.

Sunt foarte fericită că voi fi din nou mamă, a fost un șoc, totuși, anul acesta fac 40 de ani și voi avea al patrulea copil. Dar cred că toate au un scop, totul se întâmplă ca noi să creștem și cred că întotdeauna un copil este o binecuvântare, oricare ar fi situația părinților sau orice altceva. Un copil ne aduce bucurie și un copil vine de la Dumnezeu”, spunea Aida după ce tocmai aflase că este însărcinată pentru a patra oară.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: