Esti aici
Acasa => Monden => Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina: „Nu exista risc de avort”

Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina: „Nu exista risc de avort”

Aida Parascan, fostă câștigătoare Masterchef, a oferit detalii șocante după pierderea sarcinii. Bebelușul a murit chiar când se afla în pântece, iar Aida a mărturisit că a fost nevoită să îl nască natural. Ba chiar, i s-a spus că pruncul începuse să se descompună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef, a oferit noi detalii cutremurătoare legate de pierderea sarcinii. La 39 de ani, era gravidă pentru a patra oară, însă bebelușul ei s-a stins în timp ce se afla în pântece. Vedeta nu își explică cum de s-a întâmplat tragedia pentru că mergea periodic la control, iar analizele i-ar fi ieșit bine.

Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina: „Nu exista risc de avort”Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina: „Nu exista risc de avort”

Nici ei nu au o explicație, pentru că două zile mi s-au făcut analize și au fost perfect. Colul uterin era înalt, dur, nu existau riscuri de avort spontan, lichidul era foarte mult, placenta era perfect lipită de peretele uterului. Nici ei nu-și explică, pentru că se întâmplă când mama nu e bine, când sunt șocuri, dar eu chiar nu am avut niciun fel de nimic”, a spus Aida Parascan la Acces Direct.

Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina:„Inima îngerașului a încetat să mai bată”

Citește și: Adela Popescu, emoții înainte de a treia naștere:”Am complicații la coloană, durerea e foarte mare”

Citește și: Daniela Iliescu, la spital pe ultima sută de metri cu sarcina.Cum se simte iubita lui Culiță Sterp

Citește și: Alexandru și Andreea de la Mireasa divorțează:„Mă bătea până la leșin”

Aida Parascan: „Am fost nevoită să-l nasc natural”

Aida Parascan a mărturisit că bebelușul său era decedat de 4 săptămâni, iar medicii au considerat că e o minune că nu i s-a întâmplat nimic rău în această perioadă deoarece riscul de a-și fi pierdut și ea viața era foarte mare. Detaliile șocante nu se opresc aici. Vedeta a mărturisit că a fost nevoită să nască natural, chiar dacă bebelușul era decedat. Ba mai mult, Aidei Parascan i s-a spus că bebelușul începuse să se descompună, dar ea nu a avut puterea să-l vadă.

„Am fost nevoită să-l nasc natural. Am născut 3 copii pe cale naturală și nu cred că am îndurat cât am făcut-o de data asta. Corpul nefiind pregătit… De când au început contracțiile din 2 în 2 minute, cred că vreo 6 ore și jumătate a durat. Era întreg. Eu nu am putut să mă uit. Nu era bucăți, din câte mi s-a spus era întreg, dar începuse să se descompună. Nu știu, nu l-am văzut”, a mai povestit Aida Parsacan.

Aida Parscan, acuzații grave la adresa medicului

Aida Parascan îl acuză de cele întâmplate pe
medicul care i-a monitorizat sarcina. Fosta câștigătoare de la Masterchef a declarat
că medicul i-a spus că nu este necesară o ecografie și că i-ar fi scris-o de
mână. Vedeta a realizat că trebuie să meargă la alt medic, care i-a spus că bebelușul
ei murise în timp ce se afla în pântece.

„Nici eu nu pot să înțeleg cum am reușit, pentru că e ceva ce doar Dumnezeu are putere asupra noastră. Noi nu știm, noi trăim pur și simplu deodată ne trezim că poate firul a ajuns la final sau poate nu. Cred că toate lucrurile noastre se întâmplă pentru ca noi să acceptăm moartea ca făcând parte din viață. Altfel nu pot să-mi explic de ce. La penultima vizită… Am făcut o programare cu o lună înainte, am ajuns acolo și mi s-a spus că nu e necesar să mi se facă o ecografie. Am zis că am nevoie să știu că copilul e bine și pentru muncă. El mi-a răspuns că nu e necesar, că ecografia poate să mi-o scrie și de mână, de altfel ceea ce și făcut. Mi-a scris o ecografie de mână bazându-se pe ultima ecografie făcută cu o lună înainte”, a mai spus Aida Parascan la Acces Direct.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: