Esti aici
Acasa => Monden => Agresorul lui David Pușcaș a fost prins. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a mutat la mama lui: ”Este în recuperare și ia tratament”

Agresorul lui David Pușcaș a fost prins. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a mutat la mama lui: ”Este în recuperare și ia tratament”

Zilele trecute, David Pușcaș a fost bătut cu bestialitate chiar în apartamentul în care locuiește. Agresorul fiului adoptiv al Luminiței Anghel a fost prins, iar tânărul s-a mutat în casa mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

David Pușcaș a șocat pe toată lumea după ce a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe imagini în care apărea plin de sânge. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a fost bătut cu bestialitate chiar în apartamentul în care locuiește.

Tânărul se reface acum și este sub tratament. Prietenii lui David Pușcaș au dat mai multe detalii despre starea lui de sănătate.

Citește și: Cine l-a bătut pe David, fiul Luminiței Anghel: un fost concurent de la Vocea României! A refuzat să se prezinte la audieri

„David pot spune că se reface, din fericire. Încă mai are dureri la cap pentru că lovitura a fost destul de puternică, a necesitat să fie cusut imediat, ca să nu îi mai curgă sânge, iar pe picior nu poate merge încă foarte bine. Este în recuperare, își ia un tratament, și are niște calmate pentru durere pentru că a primit lovituri în zona intercolsatală care îl dureau destul de rău”, a declarat o apropiată a lui David Pușcaș.

Bărbatul care l-a bătut pe David Pușcaș a fost găsit de polițiști și urmează să răspundă în fața legii pentru faptele comise.

Citește și: Fiul Luminiței Anghel a fost snopit în bătaie! Imagini dure cu David Pușcaș plin de sânge: ”Putea să mă omoare în casă. M-a amenințat că se întoarce!”

David Pușcaș s-a mutat acasă la Luminița Anghel

De teamă, tânărul s-a mutat în casa mamei sale, acolo unde este în siguranță. Deși relația lui David Pușcaș cu Luminița Anghel nu era una tocmai bună, se pare că aceștia s-au împăcat și au revenit la sentimente mai bune.

Agresorul lui David Pușcaș a fost prins. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a mutat la mama lui: ”Este în recuperare și ia tratament”Agresorul lui David Pușcaș a fost prins. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a mutat la mama lui: ”Este în recuperare și ia tratament”

Artista a mărturisit, după ce a aflat că băiatul ei adoptiv a fost bătut, că acesta refuză să comunice cu ea. Prietenii lui David Pușcaș susțin că el vorbește foarte frumos despre mama lui.

„El nu își dorește ca nimeni să primească nu știu ce pedepse. Vrea ca poliția să își facă datoria. Ne-am interesat și am aflat că și agresorul a trecut prin destul de multe lucruri, dar asta nu e o motivație să devii o persoană agresivă sau să ai un comportament agresiv. David își respectă și iubește familia și despre mama lui vorbește foarte frumos și o respectă”, a mai dezvăluit prietena tânărului agresat.

Citește și: Luminița Anghel, prima reacție după ce fiul ei a fost bătut în propria casă: „Nu-și doreste ca eu să fiu prezentă în viața lui”

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: