Esti aici
Acasa => Monden => Adrian Enache și Iuliana Marciuc arată bine, dar băiatul lor îi întrece. David a împlinit 14 ani și e frumos de pică!

Adrian Enache și Iuliana Marciuc arată bine, dar băiatul lor îi întrece. David a împlinit 14 ani și e frumos de pică!

Iubirea dintre Adrian Enache și Iuliana Marciu a fost una greu încercată, dar cea mai frumoasă răsplată a răbdării este fiul lor, David Mihnea. Extrem de discreți cu expunerea copilului, părinții au făcut o excepție cu ocazia faptului că acesta a împlinit 14 ani. Iată ce băiat frumos au Adrian Enache și Iuliana Marciuc!

Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt extrem de fericiți, căci unicul lor fiu, David Mihnea, a împlinit 14 ani. Părinții i-au făcut o surpriză trimițându-l într-o excursie de două zile, pe care copilul, elev la Liceul Internațional de Informatică, o merită cu prisosință.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc au o frumusețe de băiat de 14 ani

O minune de copil, de azi adolescent. Mulțumim că ne-ai ales să-ți fim părinti și vom fi mereu de partea ta”,a  scris Iuliana Marciuc pe Facebook cu ocazia zilei de naștere a băiatului.

Daviduțu e pe zona regie, film, actorie. Îmi doresc să regizeze un spectacol. Și să joc și să cânt împreună cu fiica mea în acel spectacol regizat de fiul meu. Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu. Diana e cel mai mare critic al meu. Când nu-mi stă bine cu o haină, îmi spune. Așa face și cu vreo melodie care nu mi se potrivește. Am ajuns să facem lucruri frumoase împreună. Când plec, îmi zice «Tati, tu ești mai nebun, trebuie să te îmbraci altfel». Lumea când mă vede cu ea nici nu crede că e fiica mea! Mai aud ceva gen: «Mamă, ce iubită nouă și-a tras Enache!»”, a declarat Adrian Enache la un moment dat despre ceo doi copii ai săi. Pe lângă Davin, Adrian mai are o fată de 23 de ani, Diana, dintr-un mariaj anterior.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc se iubesc din 1995, dar nu s-au căsătorit niciodată

Povestea de dragoste dintre Adrian Enache și Iuliana Marciuc este una din cele mai spectaculoase pe care le-a făcut showbizul, una dintre cele mai longevive, dar și una dintre cele mai dificile, iubirea lor cunoscând numeroase piedici. Cei doi s-au cunoscut în 1995, dar au ajuns să se logodeasvă abia în 2010, la Balcic, în Bulgaria.

Cred, până la urmă, că această hârtie, care e doar o hârtie, ajunge să facă o schimbare la nivel mental, în care nu mai reuşeşti să treci peste impasurile inerente dintr-un cuplu decât printr-un divorţ, ceea ce nu cred că e cazul. Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie şi, până la urmă, hârtia asta nu face decât să creeze probleme, iar dacă vrei să faci lucruri sau să construieşti ceva împreună, poţi construi şi fără să fii căsătorit”, a declarat Iuliana Marciuc pentru adevarul.ro.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Mihai Constantinescu și Simona Secrier, o poveste de dragoste demnă de un roman… S-au cunoscut când ea era adolescentă

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: