Esti aici
Acasa => Monden => Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…”

Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…”

Multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat, de fapt, între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Se pare că problemele din relația lor nu au fost legate doar de Alex Bodi, ci și de cheltuielile exagerate pe care le-a făcut afaceristul pentru noua sa iubită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că nu doar mesajele lui Alex Bodi l-ar fi convins pe Gabi Bădălău să renunțe la relația cu Bianca. În afară de faptul că vedeta nu a rupt definitiv legătura cu fostul ei soț, se pare că gusturile exagerat de costisitoare ale blondinei l-au „usturat” prea mult pe afacerist. Nici părinții lui Gabi Bădălău nu ar fi fost de acord cu povestea lor de iubire.

Conform celor de la Cancan, s-a ajuns de la planurile de nuntă la o ruptură ireversibilă. Nu mai există nicio șansă de împăcare între cei doi. Mai mult decât atât, Gabi Bădălău a trecut deja la cucerirea unei alte vedete din showbiz, semn că nu a apucat să aibă sentimente prea puternice pentru Bianca Drăgușanu.

Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: "I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare..."Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: "I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare..."

Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Cei doi ar fi început o relație în perioada Crăciunului, când s-au distrat pe cinste în Poiana Brașov. Ulterior, s-au reîntâlnit în Dubai, imediat după Revelion. Aici au fost surprinși la cumpărături, apoi au plecat spre Maldive. Relația lor părea să fie una tot mai serioasă, ba chiar Bianca a făcut niște declarații la TV din care părea să anunțe încă o nuntă.

În mod ciudat, după ce s-au întors din ultima vacanță petrecută împreună, el s-a afișat cu mai multe femei, iar Bianca a anunțat că este doar prietenă cu Gabi Bădălău. ”Sunt mai multe motive care au dus la ruptură… I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, apoi îl aducea destul de des în discuție, chiar și de față cu prietenii. Dar principalul motiv este faptul că Bianca era prea costisitoare. Ceas, mașină, vacanțe de lux… Nu mai putea face față. Ar fi putut, dar părinții nu l-au mai sprijinit”, a declarat un apropiat din anturajul celor doi, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat’

Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…’

Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat atunci când l-a contactat

Cine a prevestit despărțirea dintre Bianca și Bădălău

Se pare că singura care era sigură că cei doi se vor despărți a fost Cristina Cioran. Atunci când a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV, Cristina a făcut o serie de declarații care i-au surprins pe mulți la acel moment.

”Bădălău nu pare vreun mascul! Am auzit și asta, că are bani! Și ce, plătește femeia? Eu spun că nu l-am văzut ca un mare mascul. Ea este o divă voluptuoasă… Nu i-aș fi văzut împreună… După ce a fost cu Bodi… Cred că pentru Bianca sunt niște vacanțe până se plictisește. Bianca e o tipă care vrea să râdă. Așa am cunoscut-o. Sau poate râde de el. Nu-mi spune, Cove, că Bădălău are vreo calitate de asta deosebită din punct de vedere al uniunii dintre o femeie și un bărbat”, a spus Cristina.

‘Bianca este o femeie mișto. (…) Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.

Nu am negat niciodată lucrurile astea. Corect, da! Dacă vrei să auzi de trei ori, da, da,da! (n.r că au fost împreună‘, a declarat Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: