Esti aici
Acasa => Monden => Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan s-a înfuriat pe George Burcea: „Nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana”

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan s-a înfuriat pe George Burcea: „Nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana”

O prietena a Andreei Bălan a clarificat ce s-a întâmplat, de fapt, între fosta soție și actuala iubită a lui George Burcea, Viviana Sposub. S-a spus că femeile s-au certat și jignit îngrozitor, dar prietena Andreei susține că nu a fost deloc așa. Respectiva persoană care dorește să își păstreze anonimatul spune că Andreea Bălan nu a jignit-o pe Viviana Sposub, dar este deranjată că aceasta intervine în discuțiile ei cu George Burcea despre copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a refuzat să dea declarații despre scandalul cu Viviana Sposub, dar o persoană din anturajul ei a povestit ce s-a întâmplat exact în seara respectivă, dar și relație are, de fapt, George Burcea cu fiicele sale.

”De fiecare dată când vrea să vorbească cu fetele, le-o dă pe actuala lui la telefon. Ce legătura are ea cu copiii lor? De ce trebuie să vorbească tot timpul ea la telefon cu copiii? Sau când se întâlnesc, tot timpul să se întâlnească şi cu ea… El orice face, face doar cu ea, e inadmisibil.

Şi aşa s-a întâmplat şi alaltăieri seară, când, hop, la telefon, a apărut şi ea, iar Andreea le-a închis apelul! În niciun caz nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana, aşa cum s-a vorbit.

George minte cu neruşinare pentru că e deranjat că de fiecare dată Andreea îi închide telefonul în nas, când apare şi ea (n.r.: Viviana). Nu ştie ce să mai facă, ca să se promoveze!”, a povestit, pentru Spynews.ro, sursa respectivă.

Citește și: Cum arăta Anamaria Ferentz când era în trupa Demo și ce face acum.Zici că nu a îmbătrânit nici o zi din 2000

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu:„Măcar două zile pe săptămână…’

Citește și: Cine sunt jurații de la Imperiul Leilor.Totul despre despre sezonul 3

Ce relație are, în realitate, George Burcea cu cele două fiice

Aceeași sursă a povestit că fiicele lui George Burcea și ale Andreei Bălan au rămas de mai multe ori, peste noapte, în apartamentul Vivianei Sposub, lucru cu care celebra cântăreață și mama ei nu sunt de acord.

”El când întreţine relaţiile cu fetele, tot timpul o introduce pe individa asta, lucru cu care Andreea şi mama ei nu sunt de acord. El trebuie să întreţină relaţiile doar el cu fetele. După care, când le ia la el, să le ducă la el acasă, unde a fost Protecţia copilului, nu să le ducă în alte apartamente, respectiv la ea (n.r.: Viviana) acasă.

Până nu se dă sentinţa, respectiv săptămâna viitoare, el nu le mai ia la el, tocmai pentru că el nu respectă chestia asta. Dacă Protecţia copilului a venit la el, nu are dreptul să le ducă în altă parte.

Şi de săptămâna viitoare, după ce o să se dea sentinţa, va avea dreptul să le ia două weekenduri pe lună, dar le va duce la el acasă, unde a fost Protecţia copilului, atât la Andreea acasă, cât şi la el. Nu are voie să le ducă în alte parte.

Până acum le lua şi dormea la el din bunăvoinţa Andreei, ea nu era obligată să le dea, doar că atunci când Andreea a văzut că instigă la violenţe şi că este instabil emoţional şi apoi nu respectă şi le duce la ea (n.r.: Viviana) acasă, Andreea a decis că nu are sens să le mai dea până când hotărăşte instanţa şi îl obligă să le ducă la el acasă, nu în alte apartamente.

Dar de văzut, el şi-a văzut copiii, pentru că le lua dimineaţa şi le aducea seara. Deci ceea ce zice el nu este adevărat, că nu le-a văzut. Că s-a dus pe la porţi şi a stat, a aşteptat… Nu a fost niciodată cum zice el. Tot timpul le-a văzut când a vrut el, respectiv o zi la zece zile. Rar, el mai mult face tămbălău să se dea mare că el e tată şi că Andreea e o scorpie”, a adăugat sursa respectivă.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: