Esti aici
Acasa => Monden => Adelina Pestrițu te învață cum să te menții pe perioada sarcinii. Exerciții fizice pentru femei însărcinate

Adelina Pestrițu te învață cum să te menții pe perioada sarcinii. Exerciții fizice pentru femei însărcinate

Adelina Pestrițu ține foarte mult la silueta ei, iar de când a aflat că va deveni mămică, vedeta continuă să meargă la sală și să fie atentă la ceea ce mănâncă. Viitoarea mămică împărtăște din experiențele și trucurile sale tuturor femeilor însărcinate. De data aceasta, Adelina Pestrițu a arătat șase exerciții fizice pentru gravide.

Vedeta așteaptă o fetiță și a mai rămas foarte puțin timp până când își va strânge bebelușul la piept. Adelina Pestrițu este însărcinată în 4 luni și continuă să meargă la sală. ”Eu am continuat să fac exerciții și să merg la sală chiar dacă am scăzut intensitatea la care făceam multe dintre exerciții sau, pe altele, chiar le-am scos din rutina mea de antrenament.”, a scris viitoarea mămică pe blogul personal.

Adelina Pestrițu a vrut să arate și altor viitoare mămică antrenamentul pe care ea îl face la sală. Astfel, viitorea mămică a împărtășit cu persoanele care o urmăresc cum reușește să se mențină în formă pe perioada sarcinii cu ajutorul a șase exerciții pentru gravide. ”Vă arăt câteva dintre exercițiile pe care eu le fac pentru a mă menține în formă pe perioada sarcinii. Sper să vă inspire și să vă convingă că, deși o femeie este însărcinată, nu trebuie să se oprească din a mai avea orice fel de activitate.”, a mai mărturisit Adelina pe blogul său.

Exerciții fizice pentru gravide

Exerciții fizice pentru gravide

Dacă vrei să urmezi sfaturile Adelinei Pestrițu și să vezi ce exerciții fizice pentru gravide recomandă, poți urmări video AICI.

Citește și: Cine este tatăl copilului Adelinei Pestrițu! 

FOTO: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: