Esti aici
Acasa => Monden => Adelina Pestrițu a ales data nunții. Ea și Zenaida-Maria vor purta rochii albe, de mireasă

Adelina Pestrițu a ales data nunții. Ea și Zenaida-Maria vor purta rochii albe, de mireasă

Adelina Pestritu a stabilit data nunții. Ea și Virgil Șteblea vor păși în fața altarului anul acesta, alături de fetița lor și de nași. Evenimentul va fi unul deosebit, iar petrecerea una colosală la care vor participa mulți invitați. 

Așteptarea a luat sfârșit. Adelina Pestrițu a dezvăluit că pe data de 20 iulie va avea loc cununia religioasă, ea și Virgil vor merge în fața preotului. Apoi va avea loc petrecerea la care sunt invitați toți apropiații.

Zenaida-Maria, fiica lor, va îmbrăca o rochiță albă asemănătoare cu a mamei ei.

„Ei bine, data de 20 Iulie se pare că este ziua noastră norocoasă, care va rămâne până la adânci bătrâneți specială și prețioasă pentru sufletele noastre, iar amintirile vor fi puse în ramă.
Ne-am dorit să facem această nuntă vara. Niciunul dintre noi nu este mare fan al anotimpului răcoros, așadar luna iulie ni s-a părut perfectă pentru acest pas important în relația noastră, mai ales că Baby Zeny a mai crescut și se va implică și ea în tot ceea ce ține de el. Pe lângă asta, am ținut neapărat să fiu o mireasă suplă, pe care efectiv să curgă rochia prețioasă pe care o voi purta în această zi.
Cu siguranță Zeny va fi încântată să participe la cununia noastră religioasă, iar pentru asta va fi îmbrăcată în rochie de mireasă alături de mami. O să adore aceste poze când va fi mai mare și va înțelege.
Dacă ar fi fost puțin mai mare, ar fi avut rolul de a ne aduce verighetele la Altar, dar poate visul va deveni realitate la Nunta de Argint.”, a scris Adelina pe blogul ei.  

Zenaida, primele lecții de înot la 8 luni

Adelina Pestrițu este foarte atentă atunci când vine vorba de creșterea și educația fetiței sale. Vedeta și-a luat inima în dinți și a dus-o pe Zenaida la primele lecții de înot. Faptul că micuța are doar 8 luni nu reprezintă niciun risc, pentru că un instructor specializat în așa ceva are toată grija ca micuța să fie în siguranță.

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: