Esti aici
Acasa => Monden => Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit la scurt timp după botezul copilului: „Ne certăm foarte des…”

Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit la scurt timp după botezul copilului: „Ne certăm foarte des…”

Adelina Nica și Mihai Costea formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. De curând, cei doi au devenit și părinți pentru prima dată. Chiar dacă traversau o perioadă extrem de frumoasă, discuțiile din cuplu au devenit din ce în ce mai dese și, astfel, au decis să meargă pe drumuri diferite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adelina Nica și Mihai Costea păreau extrem de fericiți împreună și nimeni nu s-ar fi gândit că vor ajunge în acest punct. La scurt timp după ce și-au botezat bebelușul, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Motivul pentru care au decis să se despartă se pare că are legătură cu certurile din relație. Iată ce spunea iubita fotbalistului despre discuțiile din cuplu.

Citește și: Daniela Crudu nu e la primul episod de violență domestică. Vedeta a fost bătută și arsă cu țigara de fostul iubit, Mihai Costea, alias Nilă

Citește și: Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr: „Relația lor…’

Citește și: Monica Bârlădeanu, refuzată la rubrica Meteo, acum 20 de ani: „Mi-au zis că am gura strâmbă”

Citește și: Crina Abrudan, despre tensiunile din căsnicia de 13 ani cu Gabi Popescu: „Sunt foarte vulcanică”

Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit

O nouă despărțire ia prin surprindere showbiz-ul autohton. De data aceasta, protagoniștii sunt Adelina Nica și Mihai Costea. Chiar dacă au mai existat episoade de genul până acum, se pare că acum ar fi vorba de o separare definitivă.

Totul ar fi pornit, de fapt, de la neînțelegerile din cuplu. Frumoasa brunetă chiar a început să îi reproșeze din ce în ce mai des fotbalistului că nu se mai implică așa de mult în relație. Totodată, se pare că ar fi existat și câteva discuții legate de partea materială, potrivit Antena Stars.

Nu este pentru prima dată când cei doi se ceartă și apar zvonuri despre o posibilă despărțire. În urmă cu ceva timp, Adelina Nica spunea că există certuri în relație, însă nu ar fi vorba de ceva serios.

„Ne-am și apropiat foarte mult, dar ne și certăm foarte des. Să dau niște exemple. Îl pupă și el are barbă. Acum avem altfel de certuri, nu cele pe care le aveam până acum. Bine, și acum sunt mici prostioare, dar mai multă dragoste”, povestise Adelina Nica.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: