Esti aici
Acasa => Monden => Adela Popescu, emoții înainte de a treia naștere: „Am complicații la coloană, durerea e foarte mare”

Adela Popescu, emoții înainte de a treia naștere: „Am complicații la coloană, durerea e foarte mare”

Adela Popescu este însărcinată în 34 de săptămâni și în scurt timp va aduce pe lume al treilea băiețel. Deși a mai trecut de două ori prin protocolul nașterii, Adela are emoții pentru că de data asta este diferit. Pandemia implică o serie de reguli diferite și vedeta are câteva temeri vizavi de ziua cea mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a apărut în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV îmbrăcată într-o rochie roșie și a etalat o siluetă de invidiat. Nici la primele două sarcini nu s-a îngrășat, iar cea de-a treia nu face nici ea excepție. Cu zâmbetul pe buze, Adela a vorbit despre perioada prin care trece și a dezvăluit și care sunt temerile ei în această perioadă.

Adela Popescu, emoții înainte de a treia naștere: "Am complicații la coloană, durerea e foarte mare"Adela Popescu, emoții înainte de a treia naștere: "Am complicații la coloană, durerea e foarte mare"

„În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez”, a mărturisit Adela.

Adela are numite complicații la coloană care, pe perioada travaliului, e posibil să îi genereze dureri mari.

„Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu. (…)

Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a continuat vedeta.

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir.Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Citește și: Aida Parascan, detalii șocante după pierderea sarcinii:„Bebelușul nu mai trăia de 4 săptămâni’

Citește și: Adevărul despre relația dintre Daniela Iliescu și mama lui Culiță Sterp:„Mama Geta tot timpul…’

Băieții Adelei Popescu abia își așteaptă frățiorul cel mic

Alexandru și Andrei abia așteaptă ca mama lor să nască. Vor avea încă un partener la joacă, încă un băiețel și deja se întrec în a-i găsi nume dintre cele mai amuzante.

„Cei mici, pe care îi am alături, sunt o oglindă a noastră și, oricât de înțelegători cred eu că sunt, au și ei tot felul de… Andrei își așteaptă frățiorul cu foarte mare dragoste, când îi spun că am un bebe în burtă îmi dă un pumn… Alexandru, în schimb, a mai trecut prin asta.

Mă gândesc o dată la naștere, mă sperie povestea cu COVID și mă mai sperie felul în care voi gestiona afecțiunea pe care o pot oferi celor trei copii. E vorba de o foarte bună organizare, pornind de la orele de somn. (…) Mă consumă să încerc să găsesc o soluție ca să petrec cât mai mult timp cu fiecare în parte”, a mai spus prezentatoarea TV.

Adela Popescu, detalii despre numele celui de-al treilea băiețel

Și pentru al treilea băiețel, cuplul își dorește un nume simplu, românesc și care să înceapă cu litera „A”. Adela a dezvăluit trei dintre opțiunile la care ea și Radu s-au gândit până acum.

„Prima variantă: Achim. Problema cu Achim, este un nume superb, doar că eu când mă gândesc la Achim mă gândesc fie la băiețelul Antoniei, fie la băiețelul Cătălinei [Grama Jojo] și al lui Paul Ipate. N-am cum. A doua variantă: Anton. Numai că rimează cu beton. (…) Și ne mai place Adrian, dar nu știm dacă va fi un copil minune”, a glumit Adela.

„În continuare nu știm ce și cum să facem. (…) Prima variantă de nume a lui Alexandru, când a fost cu mine la ecografie, a fost Vionel. (…) A zis că pentru că seamănă, nu mai știu, cu un gușter sau așa ceva. După care, ca să nu-i zic ceva [despre numele pe care l-a ales], i-am zis: Știi că numele trebuie să fie cu A… Și mi-a zis: Avionel.

Acum vreo două zile a venit cu alt nume, Tudor. (…) Pentru că nu știu pe ce câine a auzit el că-l cheamă Tudor și că ce drăguț era cățelul și i-am zis: Dar trebuie să fie cu A.., la care el zice: Atudor!”, a mai spus Adela.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: