Esti aici
Acasa => Stil => Actrița Troian Bellisario a născut în parcarea din fața spitalului

Actrița Troian Bellisario a născut în parcarea din fața spitalului

Actrița Troian Bellisario (35 de ani) a dat naștere celui de-al doilea copil, o fiică, Elliot, în parcarea subterană a spitalului. Troian și soțul ei, actorul Patrick J. Adams (39 de ani), mai au împreună o fiică, Aurora, în vârstă de 2 ani.

Actrița a intrat în travaliu în seara în care Patrick a revenit în L.A., SUA, de la filmările unui nou proiect în Toronto, Canada. În podcastul Katie’s Crib, Troian a mărturisit: „Pauzele dintre contracții deveneau din ce în ce mai scurte”.

Actrița Troian Bellisario a născut în parcarea din fața spitalului

Cu cât se apropiau mai tare de spitalul din Los Angeles, actrița se simțea din ce în ce mai „incomodă” în mașină. Din fericire, perechea a ajuns în parcarea spitalului, dar imediat apoi Troian a început să „țipe” din cauza durerii.

Patrick a fugit către intrare, unde a informat paznicul că „se întâmplă!”, însă acesta nu l-a luat în serios. Știind că bebelușul urmează să se nască, Troian a început să țipe: „Dă-mi pantalonii jos! Dă-mi pantalonii jos!”. Imediat ce a făcut asta, actorul a putut vedea capul bebelușului.

Citește și:

Gina Pistol a dezvăluit cine vor fi nașii fiicei sale și a lui Smiley, Josephine Ana

Regina Elisabeta a II-a, flatată sau deranjată că Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica după ea?

Kanye West formează un cuplu cu modelul Irina Shayk după divorțul de Kim Kardashian

Miki de la K-pital s-a căsătorit cu logodnicul ei, Răzvan Constantinescu. Prima imagine de la cununia civilă

În doar 4 minute și după doar câteva împingeri, Elliot s-a născut. Actrița și-a întors privirea către actor, care ținea bebelușul „invers”. „Și jelea. Deci mi-am zis: «E vie, e OK, respiră»”, a mai spus Troian.

Pe lângă această experiență neplăcută, perechea a mai avut un impas în timpul sarcinii, când medicul a dezvăluit că micuța Elliot ar putea avea o problemă cardiacă. Din fericire, a fost doar o alarmă falsă.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: