Esti aici
Acasa => Stil => Acrobatul care a murit în arena circului avea două fetițe. Ce au observat spectatorii înainte de accident

Acrobatul care a murit în arena circului avea două fetițe. Ce au observat spectatorii înainte de accident

Sâmbătă, 17 martie, un acrobat Cirque du Soleil a căzut de la înălțime în timpul unui spectacol și, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu a mai putut fi salvat. El a murit la spital câteva ore mai târziu.

Yann Arnaud era tatăl a două fetițe

Acrobatul era Yann Arnaud, un sportiv de 38 de ani, căsătorit, tatăl a două fetițe. Soția lui Inna D Gorelova îl sprijinea în cariera de acrobat și bătea lumea în lung și în lat pentru a fi alături de el. Fetița lor s-a născut în 2015, iar Yann mai avea o fetiță mai mare dintr-o altă relație.

Potrivit reprezentanților Cirque du Soleil, artistul lucra la acest circ de peste 15 ani, avea o experiență bogată în lumea circului în general și nimeni nu își poate explica ce s-a întâmplat în timpul spectacolului. Era pentru prima oară când echipa executa numărul respectiv în fața publicului.

Pentru Cirque du Soleil este al treilea deces survenit în timpul unui spectacol în ultimii 30 de ani. Cel mai recent accident a avut loc în 2013, când o acrobată franceză a murit în Las Vegas.

A post shared by Yann Arnaud (@yannarnophoto) on

Ce au observat spectatorii înainte de moartea lui Yann Arnaud

La scurt timp după moartea lui Yann Arnaud, unul din spectatori a declarat pentru televiziunile prezente la spectacol că a observat ceva în neregulă înainte de accidentul mortal.

”Am văzut că unul dintre artişti se chinuia în mod evident să se ţină de sfoară. Am văzut că cei doi acrobaţi au schimbat priviri între ei şi nu ştiu dacă era ca să se asigure că sunt în regulă, însă puteai să îţi dai seama că o să se întâmple ceva…”, a declarat un martor. ”A fost groaznic…Auzeai țiptele oamenilor din sală, erau şi copii acolo, speriaţi…”, a mai spus el, adăugând că incidentul îl face să se gândească de două ori înainte să mai meargă la astfel de spectacole.

”Aşa ceva îţi schimba părerea asupra lucrurilor care se întâmplă în culise. Te face să te întrebi care este preţul unor clipe de distracţie… Aş fi vrut ca cineva să fi observat că se chinuia”, a încheiat martorul.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: